≫ 

Bravo mali, čeka te još mnogo asistencija! Joveljić navijačkom pesmom proslavio novi ugovor, Marin mu pumpa samopouzdanje

Joveljić se na društvenim mrežama pohvalio novim ugovorom sa Zvezdom i odmah dobio podršku

  • 5

Pored toga što se pokazao kao jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, Marko Marin se pokazuje i kao jedan od lidera ekipe, pa je dobra podrška kapitenu Vujadinu Saviću i Filipu Stojkoviću.

Dejan Joveljić je u toku dana produžio ugovor sa crveno-belima do 2023. godine, a Marin je mladom napadaču tom prilikom uputio važno obećanje.

- Od rođenja mog, nije prošlo bez imena tvog, ni dan ni godina, ZVEZDO CRVENA - napisao je Joveljić na Instagramu.

- Idemo, čestitam brate i čeka te još puno asistencija! - odgovorio je Marin Joveljiću, a Savić je poručio Zvezdinom biseru da će i dalje sedeti pored njega.

 
 
 
View this post on Instagram
Od rođenja mog, nije prošlo bez imena tvog, ni dan, ni godina, ZVEZDO CRVENA! 🔴⚪️A post shared by DEJAN JOVELJIC (@___jovelja___) on

Čestitkama su se priključili i Nenad Krstičić i Miloš Degenek, a Joveljić se svima zahvalio. Zvezda ovih dana obnavlja ugovore još nekolicini igrača, pre svih Milanu Rodiću i upravo spomenutom Marinu.

VIDEO - Dejan Joveljić duplira Zvezdinu prednost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gobelja7

    12. mart 2019 | 17:34

    Bravo Joveljaaa!!!

  • Dejan

    12. mart 2019 | 17:49

    Ponovo ovaj. Nema dan da prodje a da ne vidim ovu smešnu facu. Izgleda da fa debelo spremaju na leto za pijac sad će real nudi ovoliko manč. Onoliko itd.

  • NCZ

    13. mart 2019 | 09:27

    Bravo sine, ponosan sam što naša Zvezda ima nekog kao što si ti. 👍👍👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA