≫ 

Kristijano Ronaldo: Doveli su me u Juventus da bi se magične noći dešavale!

Portugalac je pun samopouzdanja posloe plasmana među 8 najboljih u najelitnijem evropskom takmičenju

  • 3

Fudbaleri Juventusa pobedili su Atletiko Madrid sa 3:0 u revanš meču osmine finala Lige šampiona, a za to je najzaslužniji Kristijano Ronaldo, koji je postigao sva tri gola.

Posle meča u kojem je praktično sam pobedio Madriđane, Ronaldo nij ekrio oduševljenje.

- Pokazali smo karakter dostojan osvajanja Lige šampiona! Ovo je morala da bude posebna noć i bila je. Ponašanje celog tima je bilo neverovatno. Naš mentalitet bio je na nivou koji je potreban da bi se osvojila titula u ovom takmičenju - izjavio je Portugalac.

Tri gola u mreži Atletiko Madrida, Ronaldu je ulilo još više samopouzdanja, pa je tako objasnio razloge zbog kojih su ga "doveli" u redove tima iz Torina.

Ronaldo je u utorak torpedovao Atletiko i Juve je opet u igri za Ligu šampiona. Kvota da će Stara dama uzeti trofej je 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Lige šampiona

- Juve me je zbog ovoga doveo. Da pomognem da se magične noći događaju. Atletiko je veoma jak tim, neugodan, ali mi smo bili jači i dokazali smo da zaslužujemo prolaz dalje. Jasno je da se sad nećemo previše uzdići i razmišljati o trofeju, finale je daleko - zaključio je 34-godišnji fudbaler.

Zanimljivo, Portugalac je i prethodni het-trik u Ligi šampiona upisao protiv Jorgandžija, igrajući za Real 2017. godine, a učestvovao je u svih pet eliminacija Atletika iz Lige šampiona u eri Čola Simeonea.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA