Ronaldo je čarobnjak, životinja, mi smo ponosni na Mesija, ali ovaj je nešto drugo! Maradona nahvalio Kristijana posle strašne partije sa Atletikom

Legendarni Argentinac oduševljen Portugalcem

  • 4

Portugalski fudbaler i zvezda Juventusa Kristijano Ronaldo dobio je novi epitet od jednog od najvećih vedeta koje su ikada igrale fudbal Dijega Armanda Maradone.

- Ima igrača koje neko jednostavno dodirne čarobnim štapićem. Mi Argentinci smo ponosni što je Mesi Argentinac i što nije birao da igra za Španiju, ali ovaj je posebna vrsta, životinja - rekao je Maradona.

Podsetio je i na obećanje koje je Ronaldo dao pred revanš meč sa Atletiko Madridom u Ligi šampiona. Atletiko je posle prvog meča vodio 2:0 i igrao na Vandi Metropolitano kod kuće, ali je razljutio Ronalda.

- On je čista sila i čarobnjak jer je rekao da će dati tri gola i dao je! - dodao je El Pibe.

Juventus je na kraju izbacio Jorgandžije zahvaljujući tom het-triku Kristijana koji je po ko zna koji put, čak i u 34. godini naterao fudbalski svet da mu se divi.

VIDEO - Ronalda u Rusiji zbunili pomoću pogače i soli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA