Partizanova borba za evrolicencu: Vazura oči u oči sa upravom SPAL

Partizanu su bitni i sati, a ne dani

  • 20
FK Partizan, početak priprema za sezonu 2017 - 2018, Milorad Vučelić i  Miloš Vazura

Foto: Marko Todorović

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otputovao je u Italiju u gradić Feraru ne bi li izdejstvovao drugu ratu obeštećenja za transfer Marka Jankovića, koji je minule zime prešao u redova SPAL-a.

Čelnik crno-belih će se sastati sa predstavnicima italijanskog kluba i pokušati da ubrza isplatu novca, neophodnom klubu iz Humske za prolazak monitoringa UEFA i dobijanje licence za evropska takmičenja u narednoj sezoni.

Italijani su, istina sa malim zakašnjenjem, isplatili Partizanu prvu ratu neposredno posle prelaska Jankovića u SPAL.

Dogovor je da druga rata, odnosno druga polovina obeštećenja koja iznosi oko 900.000 evra bude isplaćena u martu, no, klubu iz Humske su sada i dani, pa i sati bitni.

Crno-belima trenutno "gori pod nogama" jer im je krajnji rok pred UEFA za sređivanje dugovanja i papirologije 31. mart, te je Vazura zakazao sastanak sa čelnicima italijanskog kluba ne bi li sprečio kašnjenje isplate druge rate, eventualno čak i ubrzao za koji dan.

Veliki deo novca Partizan će pokriti preko generalnog sponzorstva Telekoma Srbija, ali kako je od tih para igračima i zaposlenima u utorak već isplaćena jedna plata, svakako da je neophodno još novca kako bi se pokrila dugovanja prema državi i poveriocima.

Partizan je čak i javno preko predsednika Milorada Vučelića, zatražio pomoć države u ovom slučaju, ali još uvek nema konkretnih informacija da li će vapaj uroditi plodom.

VIDEO - Vučelić se svađa sa novinarima posle ostavki u klubu

(Z.Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebitan

    15. mart 2019 | 15:19

    Nedajte im pare svi im vrata zatvorite da vidimo dokle ce ici.Prvi put volim da izgubimo evropu,Pre mesec dana Vazura kase dug je oko 12 m a sada oko 22,koga bre vi zajebavate sram vas bilo.

  • Milan

    15. mart 2019 | 13:41

    Veliki i uspešni privrednik Vučela traži pomoć od države... Pa kako ako si toliko uspešan, zašto ne obezbediš pare??? Izgleda do čovek jedino sa državnim parama zna da radi. A to onda može svako. Državo ne daj pare !!!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    15. mart 2019 | 13:19

    Господо из Фераре, не дајте им паре.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA