≫ 

Srbi na Srbe: Jovićev Ajntraht protiv Žiletove i "svoje" Benfike u borbi za završnicu Lige Evrope!

Poznati su i svi parovi četvrtfinala Lige Evrope

  • 5

Italijanski Napoli će igrati protiv engleskog Arsenala, Viljareal protiv Valensije u španskom derbiju, Slavija Prag će odmeriti snage sa londonskim Čelsijem, ali će većina srpskih navijača najviše čekati okršaj Ajntrahta i Benfike u četvrtfinalu Lige Evrope.

Luka Jović, Mijat Gaćinović i Filip Kostić će igrati protiv Andrije Živkovića, Ljubomira Fejse i Mileta Svilara u četvrtfinalu drugog po rangu evropskog takmičenja.

Zanimljivo je da će Jović igrati i protiv svog matičnog kluba jer je u Ajntrahtu iz Frankfurta na pozajmici iz Benfike, kojoj će sada moći da se dokaže golovima, ali protiv nje.

Prvi mečevi se igraju 11. aprila, a revanši su sedam dana kasnije i već se zna ko će igrati potencijalna polufinala. Finale se igra 29. maja u Azerbejdžanu, a domaćim će biti grad Baku.

Pobednik dvomeča Napolija i Arsenala ide na Valensiju ili Viljareal, dok će Benfika ili Ajntraht ići na Čelsi ili Slaviju.

Arsenal će posle teškog preokreta i pobede nad Renom imati verovatno najveći izazov od svih timova u četvrtfinalu jer je Napoli slovio za jednog od favorita i u Ligi šampiona.

Čelsi je imao možda najviše sreće u žrebu, ali kada se pogleda dvomeč Slavije sa Seviljom, jasno je da Česi mogu da budu "nagazna mina" za Engleze.

VIljareal je sa Valensijom u poslednjih godinu dana imao podeljen skor, pobedu, poraz i remi, a upravo Žuta podmornica će igrati protiv Slepih miševa, samo se menja takmičenje.

VIDEO - Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 45 miliona evra?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA