≫ 

Raspad sistema u Humskoj: Partizan napustila još dva člana Upravnog odbora, smetala im samovolja vodećih ljudi

Poraz od Spartaka doneo nove nevolje po crno-bele

  • 30

Osipa se rukovodeći kadar Partizana i pitanje je kud plovi brod iz Humske posle posrtanja i na rezultatskom i na organizacionom planu. Uprava crno-beli, saznaje Telegraf, broji još dva člana manje pošto su Nebojša Petrović i Dejan Bukvić podneli neopozive ostavke na članstvo u Upravnom odboru kluba.

Bukvić je o svojoj odluci i zvanično, pismenim putem, obavestio predsedavajućeg i preostale članove najužeg rukovodstva Partizana, dok je Petrović saopštio svoju odluku usmeno, uz najavu da će ubrzo i sam dostaviti potvrdu na "hartiji".

Kako se moglo čuti iz izvora bliskih Humskoj, razlog za ovakve poteze pomenutih, sada već bivših članova Uprave, jeste samovolja u odlučivanju vrhuške kluba, donošenje odluka bez konsultacija, zbog čega se nisu ni odazivali na pozive da prisustvuju retkim sastancima Upravnog odbora.

Tako je, recimo, zasedanje sredinom januara jedva imalo kvorum, jer mu je prisustvovalo samo šest od 11 članova najužeg rukovodstva.

Podsetimo, minule sedmice, posle višemesečnog neučestvovanja u radu kluba, član Upravnog odbora Partizana Goran Skorobać takodje je podneo ostavku na tu funkciju, ali očito na tome nije stalo osipanje rukovodećeg kadra u Humskoj.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toza

    16. mart 2019 | 18:03

    Vucela nemoj da napustas bog te poziveo jos dugo u Partizanu tako se vodi klub do Srpske lige grupa Beograd

  • luka

    16. mart 2019 | 18:29

    Ostanite jos najmanje deset godina,molim vas!

  • Mire

    16. mart 2019 | 20:24

    Dali je Djukic bio kriv ? Ne nije a takodje ni Bata , kriva je nesposobna uprava usput komunisticka ( Vucelic) vazura iznosi pehar pod sator , pa tuca ispred sdadiona , Sabacki cvarak pljuje po svima redom sve deblji i deblji a partizan sve tanji i tanji , novinar pantic pljuje po zvezdasima a ljudi su mu pomogli dali mu novac kada mu je sin bio bolestan , u poslednjih 40 godina partizan nije imao ovako losu upravu i ovako nesposobne lose igrace . Uprava napolje Bjekovicu vrati se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA