≫ 

Marko Pantelić o Luki Joviću: Nemojte da ga poredite sa Mijatovićem!

Potpredsednik FSS je još u martu za naš portal analizirao mladog napadača koji je, u međuvremenu, potpisao za Real

  • 15

Sa Markom Pantelićem, aktuelnim potpredsednikom FSS i bivšim fudbalerom Crvene zvezde, Telegraf je uradio intervju sredinom marta, u trenutku kada se fudbalska reprezentacija Srbije spremala za kvalifikacioni meč protiv Portugalije.

Osim razgovora o tom duelu i povratku Nikole Žigića kao trenera u nacionalni tim, pričali smo i o Luki Joviću koji je, u međuvremenu, prešao u Real za 60 miliona evra.

Luka je tada bio ''između dve vatre'', jer su se za njega interesovali i Real i Barselona, a Pantelić mu je tom prilikom dao jedan zanimljiv savet koji i sada može da koristi u Madridu.

- Što se tiče Luke Jovića, jedini savet koji može njemu da se da, jeste da nastavi da radi maksimalno, da bude apsolutno posvećen trenizima i verujem da će izabrati pravi klub za njegovo usavršavanje i za uspešan nastavak karijere. Sigurno da je Luka Jović buducnost srpskog fudbala, u narednih deset i više godina - rekao je Pantelić.

Pantelić (desno) u društvu Bjekovića i Kokeze Foto: Milena Đorđević

Na naše pitanje da li smatra da je Jović tip napadača kakvog nismo imali još od Predraga Mijatovića, Pantelić je tada rekao:

- Predrag Mijatović je jedna legenda našeg, evropskog i svetskog fudbala. Luka Jović je još na početku svoje karijere. U ovom trenutku bilo bi apsolutno nezahvalno porediti Luku Jovića sa Mijatovićem. Ali sigurno da je ispred Luke jedna lepa budućnost i sigurno da ima potencijal da dođe na najveći mogući nivo evropskog fudbala. Za to je potrebno još mnogo truda, rada, golova i velikih rezultata.

TERZIĆ OBJASNIO ZAŠTO JE ZVEZDA MORALA DA PRODA JOVIĆA ZA SIĆU:

(Telegraf.rs/D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oi! Punker

    5. maj 2019 | 12:55

    Ne seri Mijat je legenda, a on je samo bivši igrač zvezde i nikad za mene neće biti legenda. Partizan, Srbija i Oi!

  • Baja

    5. maj 2019 | 12:25

    Mijat je doktor

  • Bd

    5. maj 2019 | 12:20

    Pa po broju golova u evropskim klubovima prestice ga vec sledece sezone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA