Zvezda odgovorila Vuletiću, ali ne želi raspravu: Dali smo sve argumente koji nedvosmisleno dokazuju naše pravo na titulu iz 1946!

Crveno-beli navode da se više neće oglašavati povodom ovog pitanja

  • 21
FK Crvena zvezda, titula, prvak, šampion, pehar, Vujadin Savić, Nenad Milijaš Foto: MN Press

Crvena zvezda je u nedelju podnela zvaničan zahtev Skupštini FSS za priznavanje titule iz 1946. godine, a to je izazvalo gnev na crno-beloj strani Topčiderskog brda.

Vladimir Vuletić je osuo paljbu po klubu sa Marakane, istakavši da je na delu klasično "silovanje istorije", a kao jedan od argumenata naveo je da je Zvezda prvu zvaničnu utakmicu igrala protiv reprezentacije Albanije, kao i da su joj uzori Hrvati, koji su na identičan način priznali Hajduku titulu iz 1946. godine.

Pozvali smo ljude iz Zvezde da čujemo njihov stav povodom oštrih reči potpredsednika Partizana, ali oni nisu bili raspoloženi da ulaze u raspravu, jer kako nam je rečeno, nema pravnih argumenata na koje treba da se odgovara, a u polemiku na drugim nivoima ne žele da ulaze.

Ubrzo potom usledilo je saopštenje Zvezde gde ističe da se povodom ovoga klub neće oglašavati.

- Crvena zvezda je juče i zvanično podnela zahtev Skupštini FSS za priznavanje šampionske titule iz 1946. godine gde je jasno navela sve argumente koji nedvosmisleno dokazuju naše pravo i Skupština je jednoglasno odlučila da Pravna komisija i ostale stručne službe FSS daju svoje mišljenje povodom toga, a koje će Skupštinu obavezati da u skladu sa tim donese svoju konačnu odluku. Crvena zvezda se ovim povodom više neće oglašavati - navodi se u kratkom saopštenju Zvezde.

VIDEO: Milan Pavkov: Boriću se za poziv Krstajića

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mickey

    18. mart 2019 | 14:43

    Zvezda nece nikad imati sto ima Partizan:Komsiju Evropskog i Svetskog prvaka....

  • Nbg

    18. mart 2019 | 14:53

    Tri zvezdice iznad grba na proleće...

  • Miloš

    18. mart 2019 | 14:41

    titula manje vise nebitno je.I ovako cemo se sad naosvajati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA