≫ 

Krstajić Nemcima pričao o Luki Joviću: Nekada izgleda bezvoljno, ali on tako vara čuvare!

Takođe, seletor Orlova je priznao da ga Luka podseća na Suareza

  • 3

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je da je fudbaler Ajntrahta Luka Jović klašičan napadač i da je sličan Luisu Suarezu, te da može da ga zamisli da igra u Barseloni.

Jović je ove sezone skrenuo je pažnju nekoliko velikih evropskih klubova, a kao najzaniteresovanija za srpskog reprezentativca navodi se Barselona.

O njegovoj igri govorio je selektor Krstajić, koji smatra da Jović uskoro može da zaigra na "Kamp Nou".

- Ono što mogu da kažem je da, naravno. Želim mu najveći i najbolji mogući uspeh. Jasno je da on ima ogroman potencijal, može da postigne velike stvari. Mogao bi da ga uporedim sa Luisom Suarezom. On je klasičan napadač, ima odličan rad sa loptom i odlično razume igru - rekao je Krstajić, a prenosi T-Online.

Jović dominira u dresu Frankfurta Foto: Guliver/Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Krstajić je dodao i da Jović može da iskoristi i najmanju grešku protivnika.

- Jović je hrabar i opasan u svakom trenutku, jer uvek vreba svoju šsnsu. Može da iskoristi i najmanju grešku protivnika. Nekada izgleda bezvoljno, ali on tako vara svoje čuvare i to ga čini još opasnijim.

Reprezentacija Srbije u sredu igra prijateljsku utakmicu protiv Nemačke u Volfsburgu, a u ponedeljak protiv Portugalije u Lisabonu počinje kvalifikacije za EURO 2020.

VIDEO: Milan Pavkov: Boriću se za poziv Krstajića

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    18. mart 2019 | 15:46

    Nikakav selektor

  • Putin R.S

    18. mart 2019 | 16:21

    Kakvo "strucno" objasnjenje od jednog od "najboljih" selektora koju je reprezentacija Srbije ikada imala. Bravo za "strucnjaka koji je "cenjen" i poznat po tome da "prepozna" talenat fudbalwra i ostavi ga naklupu, i koji je takodje "poznat" po tome sto nikada ne "laze", i sto (ne)dozvoljava (ne)mesanje FSS-a u njegov rad.

  • Realno

    18. mart 2019 | 16:16

    To je Krle tvoja taktika,nekada deluješ skroz nestručno,ali je to tvoja maska...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA