Vetar nije bio jedini problem za fudbalere Srbije na treningu (FOTO) (VIDEO)

Pored povređenih igrača koji nisu doputovali, još trojica su propustili trening Orlova

  • 4

Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je u ponedeljak veče prvi i poslednji trening pred odlazak Volfsburg, gde će u sredu od 20.45 minuta (Sport Klub) odigrati prijateljski meč sa Nemačkom!

U kom sastavu - to niko ne zna, jer selektor Mladen Krstajić ne može da računa na nekoliko igrača zbog povreda. Upravo na to se indirektno i požalio na konferenciji za medije.

A upravo je problem sa povredama uticao da Orlovi odrade okrnjen trening u Staroj Pazovi.

Od igrača koji su došli na okupljanje, na teren u ''radnoj uniformi'' nisu istrčali kapiten Aleksandar Kolarov i napadači Aleksandar Mitrović i Aleksandar Prijović.

Kolarov i Mitrović na klupi pored terena Foto: Nikola Tomić

Kolarov je povređen i neće igrati protiv Nemačke, a na klupi pored terena priključio mu se Mitrović. Fudbaler Fulama je na teren izašao nekoliko trenutaka pošto su ostali fudbaleri započeli sa radom.

S druge strane, Prijović je ostao unutra i u prvih 15 minuta treninga se nije pojavljivao na terenu. Razlog - kasni dolazak napadača Al Itihada u Staru Pazovu.

U videu na početku teksta možete videti kako je protekao uvodni deo treninga reprezentacije Srbije koja će iz Nemačke odleteti za Lisabon, gde ih u ponedeljak očekuje kvalifikacioni meč protiv Portugalije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ortodox RS

    18. mart 2019 | 20:44

    Selektor je konstantan problem

  • MMG

    18. mart 2019 | 20:56

    Sergej sam može da pobedi

  • Neki

    19. mart 2019 | 07:44

    A uuuu Kolarov negira,nek stavi Žigica ista su generacija,odigrat će kao i Kolarov.Dokle više sa tim penzionerima,sad se igra brz fudbal ,Kolarova Rukavina ,D.Tošic, i Ivanović na tom nam se osniva odbrana, neznaš ko je stariji i sporiji..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA