Foto priča sa treninga Orlova: NIkola Žigić ponovo u opremi Srbije!

Nekadašnji napadač odradio je prvi dan na poslu

  • 9

Osim pojedinih fudbalera, novo lice na treningu reprezentacije Srbije bio je i Nikola Žigić koji je nedavno promovisan u pomoćnika selektora Mladena Krstajića!

Bivši napadač Crvene zvezde svakako je privukao veliku pažnju medija, a opremu Srbije ''navukao'' je na sebe posle osam godina. Podsetimo, Žigić je za nacionali tim igrao od 2004. do 2011. godine i na 57 utakmica dao je 20 golova.

Sada će njegova uloga biti drugačija, da drugima pomogne kako bi postigli gol.

- S obzirom na to da će Nikola biti u svakodnevnom kontatku sa reprezentativcima i da ga svi veoma poštuju kako zbog igračkih i ljudskih kvaliteta, nemam dilemu da će njegovo prisustvo pozitivno uticati na atmosferu među samim igračima i stručnom štabu - rekao je Marko Pantelić čije izjave o dolasku Žigića možete pročitati na Telegrafu.

Foto: MN Press
Foto: MN Press
Foto: MN Press
Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mito

    18. mart 2019 | 22:24

    Koga intersuje sto je doveo Zigica nece on igrati.Sto ne kaze zasto su na precac sest sedam glavnih fudbalera povredjeni i nisu se odazvali.Na njihovom mestu ne bi se ni ja odazvao ne zbog Srbije nego ovog sabotera reprezentacije Krstajica.

  • Roki

    18. mart 2019 | 23:48

    Aaaa evo i ziga trenirao fk sumadiju i donji srem i osvojio duplu krunu dva puta pa takva klasa od strucnjaka je falila nasem vrhunskom strucnom stabu. Sad kada smo kompletni idemo na vrh evrope i sveta. Cuvajteeee seee.

  • MilanT

    19. mart 2019 | 08:02

    Pavkov-Zigic kakav bi to bio tandem 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA