≫ 

Šta to kriju čelnici Partizana? Odbili zahtev Saše Ilića da se javno otkrije dug i da nezavisni revizor utvrdi finansijsko stanje!

Crno-beli nisu uspeli da privole svoju legendu da preuzme posao sportskog direktora

  • 19

Ono čemu su se navijači Partizana nadali i u čemu su videli tračak za izlazak kluba iz teške situacije, nije se ostvarilo. Saša Ilić neće preuzeti fotelju u Humskoj i neće biti novi sportski direktor crno-belih!

Legenda kluba, koja zvanično još nije završila igračku karijeru, odbila je na četvrtom sastanku ponudu da postane sportski direktor, nakon što je to mesto ostalo upražnjeno posle odlaska Ivice Ilieva sa te funkcije.

- Hvala na ponudu, ali NE - poručio je Ilić čelnicima Partizana, koji su bili spremni da prihvate sve njegove uslove.

Sve osim jednog, koji pali lampicu kod navijača Partizana, i budu sumnju da čelnici kluba nešto skrivaju.

Saša Ilić sa peharom šampiona; Foto: MN Press

Naime, jedini zahtev koji čelnici crno-belih nisu bili spremni da ispune Iliću bio je zahtev da se angažuje nezavisna revizorska kuća koja bi napravila presek finansijskog stanja u klubu i da se klupski dug iznese u javnosti.

Do tog trenutka je sve delovalo idealno i pregovori su išli u dobrom smeru da Ilić postane novi sportski direktor, ali je to postao kamen spoticanja, posle čega je legendarni kapiten odbio ponudu, ne želeći da ulazi u novi izazov bez preciznog uvida u finansijsko stanje kluba.

Poslednje što znamo o dugu Partizana jeste izjava predsednika Milorada Vučelića pre nedelju dana, kada je poručio da je dug ispod 22 miliona evra.

VIDEO: Vučelić se svađa sa novinarima posle ostavki u klubu

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    19. mart 2019 | 16:23

    Prvi zahtev Saše Ilića: da se angažuje nezavisna revizorska kuća koja bi napravila presek finansijskog stanja u klubu i da se klupski dug iznese u javnosti. E, tu je zapelo....... Ima li mozda profesor neki citat od Njegosa na ovaj zahtev Sase Ilica.

  • FKP

    19. mart 2019 | 15:51

    Plasim se da je mnogo vise od 22 m, Sto ne puste reviziju da se utvrdi tacno stanje

  • Djura

    19. mart 2019 | 16:15

    Jel se veseli pravnik sad stvarno veseli???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA