≫ 

Parižani, vi ste p***e! Patris Evra izvređao PSŽ zbog Junajteda, pa počeo da preti čuvenom igraču šamarima! (VIDEO)

Ludilo Evre se nastavlja

  • 2

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Patris Evra vređao je PSŽ posle pobede Đavola nad Parižanima u Ligi šampiona, što bi moglo skupo da ga košta.

Bivši francuski reprezentativac pratio je meč na Parku prinčeva, Junajted je senzacionalno slavio i prošao dalje, što je Evra kao bivši igrač engleskog tima emotivno doživeo.

- Igrali smo sa D timom i opet smo pobedili! Ova deca koja su igrala, čistili bi mi kopačke, pa oni još nemaju ni spermu. Parižani, vi ste p**ke - vikao je Evra dok je uz njega bio Pol Pogba.

Nije se zaustavio, Žerom Roten ga je optužio za nedostatak poštovanja, Evra mu je poručio da će mu opaliti šamar sledeći put.

Reagovao je i PSŽ saopštenjem, a takođe se spekuliše da će možda pasti i tužba. Inače, Evra je u poslednjih nekoliko godina poznat po kontroverznom ponašanju, izbačen je iz Marseja jer je napao navijača, nije se proslavio ni u Vest Hemu...

Desetkovana Srbija, bez nekoliko igrača, večeras u 20.45 izlazi na noge podmlađenoj Nemačkoj u Volfzburgu. Panceri su kod kuće veliki favoriti, kec je 1,45, dvojka čak 7,25, a 3+ 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Nemačka - Srbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    20. mart 2019 | 13:54

    Evra legenda, spustio ih na zemlju. Ne može parama sve da se kupi, a naročito ne može da se kupi srce.

  • Evra budala

    20. mart 2019 | 08:54

    Posle kad neko iz Srbije navija protiv Srpskog tima u Evropi odmah se digne frka dok Evra navija protiv kluba iz zemlje za koju je igrao i koja mu je dala sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA