≫ 

Poslednja žvaka Aleksa Fergusona prodata za suludu cifru: Zvezda je Pavkova platila manje!

Svašta se danas može prodati!

  • 3

Jedan dosetljivi navijač je, ne želimo baš da znamo kako, došao do poslednje žvakaće gume sera Aleksa Fergusona, a onda je prodao na internet aukciji za suludu cifru!

Na Ibeju, maštoviti fan čuvenog stručnjaka je dugo čekao priliku da neko kupi poslednju žvaku koju je Ferguson bacio nakon utakmice iz 2013. godine koju je Škot vodio.

Bilo je 5:5 tada na meču Mančester junajteda i VBA, a neko je dugo vrebao gde će završiti žvaka kako bi je dograbio, zatim i prodao.

Ispostavilo se da je neko zaista bio spreman da plati sumu od 390.000 funti, odnosno 455.000 evra za jedan komad prežvakane gume, samo zato što je bila u ustima jednog od najmoćnijih fudbalskih magova svih vremena.

Primera radi, Crvena zvezda je za Milana Pavkova, napadača koji je srušio Liverpul sa 2:0, platila 300.000 evra, a suma od 455.000 je generalno novac koji bi mnogi voleli da imaju za jedan transfer - neko je to bacio iz hira za uspomenu...

Ali za kraj, mora se izdvojiti i jedna humana strana ovog čina - momak koji je prodaje rešio je da je prosledi u humanitarne svrhe, preko fondacije Mančester junajteda!

Podsetite se kako je to Fergi radio:

VIDEO: Eksplozija radosti u domu Nemanje Matića posle gola Rašforda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA