Legenda Arsenala se upropastila: Na kocku, alkohol i drogu potrošio 8 miliona, žena ga ostavila, sada je na ivici ponora! (VIDEO)

Vadio se već iz pakla poroka, ali se vratio!

  • 2

Legendarni igrač Arsenala Pol Merson vodi najvažniju životnu bitku protiv poroka, i to ne jednog, u pitanju su kocka, alkohol i droga!

Kao da samo jedan od nabrojanih nije strašan... Merson je sve obuhvatio i skupo je platio cenu slave i slabe samokontrole. Novac i lagan život su ga odvukli u potpuni ekstrem, do granice gde se gubi sve.

Za nešto mlađe čitaoce, u pitanju je 51-godišnji as koji je harao terenima Premijer lige dugo, a najveći trag ostavio je u Arsenalu, za koji je igrao od 1985. do 1997.

- Moj život je trebalo da izgleda ovako... Dvoje dece, divna žena i odličan život. Ali sve je otišlo dođavola zbog kocke! Kopam rupu i ne mogu da izađem iz nje. To je najgora moguća zavisnost na svetu - sa suzama u očima je počeo ispovest Merson.

- To toliko umara da je neverovatno. Mentalno isisava život iz vas. Samo sediš tamo na kauču i razmišljaš gde možeš da nabaviš još novca za kocku. To je... Kao da ste zavisni od droge. Tačnije, to je gore, jer na drogu ne možete da potrošite toliko novca. To je nemoguće - iskren je Merson, koji je, prema procenama, potrošio na alkohol, drogu i kocku oko osam miliona evra tokom '90-ih godina.

Više baš i nema novca za bacanje, kladionice mu daju da uplaćuje, pa mu upisuju dug.

- Iskreno... Opet sam upao u taj začarani krug kocke. Teško se nosim sa tim. Praktično sam se vratio tamo gde sam bio pre mnogo godina. Non stop se kladim i mrzim sebe zbog toga. Sve to je zastrašujuće. Bio sam na lečenju nekoliko puta. Bio sam u Arizoni, uspeli su da me srede. Međutim, plaši me što sam se nakon svega vratio kockanju.

Otkrio je Merson da je u poslednjih devet nedelja na lečenju od alkohola, a još 1996. ga je supruga ostavila kada je spiskao 20.000 funti za jedan vikend.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sol Campbell

    20. mart 2019 | 12:08

    Ja za ovog coveka nikad nisam cuo, ali znam za Berkampa, Overmarsa, Laurena, Vijeru, Parloura, Hartsona, Kiwomiju, Keowna, Toni Adamsa, kasnije dosao Anelka, Van Persi i Anri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA