Bajern stvara potpuno nov tim sa pojačanjima od 200 miliona evra!

Niko Kovač će dobiti rekordan novac za remont ekipe

  • 0

Minhenski Bajern spremio je najmanje 200 miliona evra za transfere u letnjem prelaznom roku, potvrdio je predsednik kluba Uli Henes.

Bajern je, za razliku od ranijih godina, odlučio da uloži veliki novac u rekontrukciju i podmlađivanje tima, koji napuštaju veterani Frank Riberi i Arjen Roben, uz otkup ugovora Džejmsa Rodrigeza od Real Madrida, najavio je Henes.

- Ispred nas je daleko najveći investicioni projekat u istoriji Bajerna. Fudbal se promenio, sada se vrti više novca, ali trofeje donose igrači sa karakterom i harizmom - rekao je Henes, a prenosi Bild.

Sigurno je da će Bajern srušiti rekordan transfer Korentina Tolisoa od 42 miliona evra i to ubedljivo, jer se očekuje dolazak Lukasa Ernandeza iz Atletiko Madrida za 80 miliona, a već su završeni poslovi sa njegovim zemljakom iz Francuske Benjaminom Pavarom iz Štutgarta za 35 miliona, kao i sa talentovanim napadačem Jan-Fetom Arpom iz Hamburga za 2,5 miliona.

Sledeći je krilni napadač Lila Nikolas Pepe, za koga će Bajern takođe izdvojiti 80 miliona, a onda i Kalum Hadson-Odoi koga bi mogao da plati Čelsiju još 35 miliona.

Pominjalo se da bi i Luka Jović mogao da bude jedan od Bajernovih "kapitalaca"uz još nekoliko mladih zvezda Bundeslige.

VIDEO: Krstajić se kiselo nasmejao na pitanje o Luki Milivojeviću i Marku Grujiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA