≫ 

Zvezda deli besplatne karte za derbi s Partizanom, sprema se i koreografija sa posebnim sloganom!

Želja kluba je da sve bude crveno

  • 12

KK Crvena zvezda dočekuje Partizan u subotu na startu polufinalne serije plej ofa ABA lige, od 19.00, a klub je spremio akciju.

Crveno-beli su osvajanjem prvog mesta obezbedili prednost domaćeg terena u polufinalnoj seriji plej ofa koja se igra na dve dobijene utakmice, a Zvezda je tim povodom obavestila sve navijače da će ulaz na tribine dvorane "Aleksandar Nikolić” za prvu utakmicu polufinalne serije protiv ekipe Partizana, biti slobodan, uz besplatne ulaznice koje će biti deljene u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

- Dnevne ulaznice za plavu ložu, belu ložu, parter B, i počasna mesta pored terena, za prvu polufinalnu utakmicu PRODAVAĆE se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu od četvrtka u 12 časova. Broj dnevnih ulaznica u ovim sektorima za ovu utakmicu je izuzetno ograničen, jer KK Crvena zvezda mts želi da obezbedi komfor vlasnicima sezonskih ulaznica – koji su iste obezbedili još pre početka sezone, a njihov broj u ovim sektorima je veliki - saopštio je klub.

KK Crvena zvezda mts podsetio je još jednom da je u skladu sa izmenama Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima, jedna osoba u mogućnosti da preuzme (tribina) ili kupi (počasna mesta pored terena, plava i bela loža, loža, parter B) najviše 4 ulaznice, ali je obavezan da pokaže na uvid JMBG ili podatke iz lične karte.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da u skladu sa preporukama službi bezbednosti i republičkog MUP-a, i na prvom mestu u skladu sa propozicijama takmičenja (Prava i Obaveze klubova učesnika plej ofa ABA lige - Član 41.3) nikome od navijača KK Partizan NIS koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu - neće biti dozvoljen ulazak u halu. Zbog toga, sektori tribina koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače u ovakvim slučajevima, biće popunjeni navijačima Crvene zvezde jer je interesovanje navijači crveno-belih za ovu polufinalnu utakmicu veliko - dodaje se.

Kapije dvorane biće otvorene tri sata pre početka, svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018. godine kupovinom svoje sezonske karte.

- KK Crvena zvezda mts poziva sve svoje navijače da u halu u subotu dođu obučeni u crveno - u skladu sa sloganom koji će važiti za ovu utakmicu OBOJIMO HALU U CRVENO - navodi se u zaključku, a raspodela i prodaja karata za utakmicu počinje u četvrtak u 12 časova.

VIDEO: Zvezda za 10 minuta deklasirala Megu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    20. mart 2019 | 16:16

    Sramota da nemate navijaca da napunite Pionir pa pozivate navijace BESPLATNO.

  • SD

    20. mart 2019 | 14:08

    "Veliko interesovanje" kao i za poslednji derbi kada su bili domaćini.Polu prazna hala.

  • Malajac

    20. mart 2019 | 13:35

    Drugačije i ne bi napunili pionir a sledeću utakmicu šta ćemo ćoravom da uradimo biće propast....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA