≫ 

Krstajić o Joviću: Obećao mi je gol pre utakmice, sve ste videli

Selektor je bio raspoložen za priču

  • 9

Najbolji fudbaleri Srbije, iako u oslabljenom sastavu, "pokazali su zube" favorizovanim Nemcima, što je ohrabruje pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i meč sa Portugalijom u Lisabonu za pet dana.

Razumljivo je zadovoljstvo selektora Krstajića posle remija u kojem je mogao da vidi sa čime raspolaže pred naredni period - i video je mnogo toga pozitivnog.

- Naša mlada ekipa je pokazala i kvalitet i karakter. Momci su potvrdili da imaju dobar potencijal. Mora da se zna da smo igrali bez sedam, osam zaista važnih igrača. I prvo poluvreme smo delovali veoma dobro, postigli gol, a imali još nekoliko prilika da na odmor odemo sa ubedljivijim vođstvom. Ko zna kako bi se onda do kraja odvijale stvari. Normalno je da su Nemci uzvratili u naystavku, podigli su se, bili opasni u nekoliko situacija, ali mi smo tada imali odličnog Marka Dmitrovića. Posle svega viđenog, rezultat je zaslužen, a ja bih čestitao mojim igračima, jer su dali maksimum i to je najbolji pokazatelj kako treba da se igra u dresu Srbije. Uvek do kraja, maksimuma. Čestitao bih i Nemcima, pre svega na gostoprimstvu - rekao je Mladen Krstajić.

Nemačke novinare je zanimala reakcija na crveni karton Pavkova...

- Crveni karton je možda i jedina loša stvar koja se desila, ali molim vas da razumete i igrača. Nije bilo namerno, Pavkovu je ovo prva utakmica u dresu reprezentacije.

Neizbežna tema pres konferencije bila je i forma Luke Jovića koga Nemci i te kako dobro poznaju.

- Luka je potvrdio svoj potencijal i u ovoj utakmici. Obećao mi je pre utakmice da će postići gol, videli ste koliko mu je vremena trebalo. Radi se o sjajnom igraču odličnog karaktera i pred njim je lepa budućnost - rekao je selektor Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taki

    21. mart 2019 | 00:28

    Tako bi i pred sp. Pobeda nad bolivijom i onda ona bruka sa siptarima. Jedno su prijateljske a drugo takmicenje. Krstajic je promasaj

  • Bob

    21. mart 2019 | 10:20

    Jovic te je ispostovao a videcemo hoces li ti njega protiv portugala

  • TV?

    21. mart 2019 | 06:34

    Nismo ništa videli.Na kojoj telrviziji je bio prenos???Sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA