≫ 

Barselona ekspresno reagovala posle gola Jovića Nemcima: Njih trojica idu u Lisabon zbog napadača Srbije!

Šampion Španije želi još jednom da se uveri u njegove kvalitete, možda čak i da završe posao

  • 7

Gol koji je Luka Jović postigao za reprezentaciju Srbije protiv Nemačke (1:1) naterao je čelnike Barsleone da ekspresno reaguju i spreme svoju delegaciju za put u Lisabon!

Španski mediji prenose da će šampion Španije poslati grupu skauta na kvalifikacioni meč između Portugalije i Srbije kako bi se još jednom uverili u kvalitete srpskog napadača.

Delegaciju će činiti Erik Abidal, Hose Segura i Ramon Planes koji su Jovića već gledali u dresu Ajntrahta protiv Intera (dao gol za 1:0), a nekadašnji levi bek Barse, sada tehnički direktor, je posle meča u Milanu rekao - Jović je taj!

Poznato je da je Jović u vrhu liste potencijalnih Barsinih pojačanja, a partija protiv Pancera navodno mu je digla cenu. Španci prenose da Barselona nudi 50, ali da se u Frankfurtu nadaju da bi od Reala i oba Mančestera - Sitija i Junajteda - mogli da dobiju i 70!

Jović slavi gol sa saigračima Foto: Tanjug/AP

Međutim, Barsa je najviše zagrizla za Jovića koji bi bio adekvatna zamena za Luisa Suareza

- Nisam njegov menadžer i ne bih da se mešam u te stvari, ali sa moje tačke glediša Jović ima kvalitet i potencijal za Barselonu - rekao je selektor Orlova Mladen Krstajić posle meča s Nemcima, a potom dodao:

- Jović će sigurno konkurisati za tim protiv Portugalije. Zašto ne bismo izašli sa dva klasična napadača u Portugaliji?

>>> Najzanimljiviji meč prvog dana kvalifikacija za EURO 2020 odigraće Belgija i Rusija (20.45), polufinalista i četvrtfinalista Svetskog prvenstva. Domaćin je veliki favorit, a kvota na keca uz bar tri gola ukupno (1&3+) je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Rusija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cava

    21. mart 2019 | 09:49

    Luka,loze te,ostoni tu gde si,jos je rano,u dobroj i zdravoj sredini si,odradi bundes ligu,a onda ih pocepaj sa cifrom,ziveo!

  • 0008034

    21. mart 2019 | 09:03

    To bi mu bila velika greska. Pojesce ga veliki klub, jos je zelen.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. mart 2019 | 10:44

    Како не јуре Митровића. Па њега зову Митрогол, а не Звездино дете Јовогол...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA