≫ 

Krstajić naknadno zvao sadašnjeg i bivšeg igrača Zvezde u reprezentaciju za meč sa Portugalcima!

Put Lisabona su krenuli Gajić i Mladenović

  • 6

Mladenović u dresu reprezentacije Foto: MN Press

Aleksandar Kolarov i Filip Kostić ne mogu, ali će se zato Milan Gajić i Filip Mladenović priključiti fudbalskoj reprezentaciji Srbije u Lisabonu.

Selektor Mladen Krstajić je zbog problema sa povredama naknadno pozvao sadašnjeg desnog beka Zvezde i nekadašnjeg levog beka crveno-belih koji trenutno igra za Lehiju!

Gajić u dresu mlade reprezentacije Foto: MN Press

Mladenoviću je ovom povratak u nacionalni tim s ozbirom na to da je u periodu između 2012. i 2016. godine zabeležio šest nastupa, dok je Gajić debitant u A timu. Podsetimo, već dugo je standardni član mlade selekcije.

Lepa vest za Krstajića svakako su povratak Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića u tim, nakon što su propustili meč sa Nemačkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    21. mart 2019 | 14:35

    Blago Krstajiću sve dok sluša sta mu se naredi biće selektor posle dolazi nov poslušnik. Kada drugi sve komanduje ko će igrati i koga pozvati i ja bi mogao da figuriram kao selektor. Nadam se sve prolazi pa će i ova lakrdija od našeg fudbala proći.

  • Zoki

    21. mart 2019 | 15:39

    strasno strasnije Krstajic, jadna moja srbija ! Kakav balvan od trenera bojkot gledanje nacinalnog tima ovo je brukanje. Isterajte tog coveka dok Jos Nije kasno .

  • Niss

    21. mart 2019 | 15:32

    Zao mi je sto ce propasti ova fantasticna generacija.Zamislite da je Antic trener?!? Vrh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA