≫ 

Otkrili su mi virus koji me je umalo ubio, sada učim da hodam i držim bebu: Čuveni golman o životnoj drami kroz koju je prošao!

Sebastijan Frej je lako mogao da dođe na ivicu života i smrti

  • 2

Bivši golman Intera, Fiorentine, Parme i Đenove otkrio je kako mu je jedan test spasao život. Prethodnih nedelja se borio sa virusom koji ga je postepeno ubijao.

Sada, kada je stabilizovao stanje, odlučio je da podeli ispovest sa svojim pratiocioma.

- Zdravo svima, kao što ste možda primetili, nije me bilo neko vreme na društvenim mrežama... iz više nego opravdanih razloga koje hoću da vam objasnim.

Pre tri nedelje su me odveli u bolnicu jer sam imao temperaturu 40 stepeni koja se nije spuštala.

Posle nekoliko testova pronašli su mi virus koji me je postepeno onesposobljavao i koji je mogao da me ubije. Sreća je što sam se podvrgao tom testu.

Foto: Guliver/Massimo Cebrelli/Getty Images

Sad imam novi izazov, da se vratim hodanju kao što sam uvek radio, da radim i držim svoju bebu u naručju. Uvek sam igrao da pobedim i sada imam odlučnost i snagu da pobedim i u ovoj bici. Pozdravljam vas sve - napisao je Italijan.

Trideset devetogodišnji čuvar mreže je karijeru 1997. započeo u Kanu, ali je veći njen deo proveo u Italiji gde je i postao poznat. Karijeru je završio u Bursasporu pre četiri godine.

VIDEO - Novi ugovor, stari Borjan: Golman Zvezde paradom sprečio gol Zemuna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA