≫ 

FSS 2 puta zvao Obradovića pred Portugal, on ih odbio uz poruku: Ne računajte na mene dok je Krstajić tu!

Ništa od još jednog igrača!

  • 33

Ivan Obradović, levi bek belgijskog Anderlehta, još jedan je srpski fudbaler koji ne želi da nastupa za reprezentaciju dok je selektor Mladen Krstajić, prenosi Alo!

On je u sredu uveče dobio poziv da se priključi nacionalnom timu uoči susreta prvog kola kvalifikacija protiv Portugala u Lisabonu (25. mart), ali nije želeo da ga prihvati.

- Istina je, dobio sam poziv da se priključim reprezentaciji uoči meča protiv Portugala. Prvo su me zvali u sredu uveče, odmah posle remija s Nemačkom, a potom i juče ujutru. I to me nije zvao selektor Mladen Krstajić, već, kao po običaju, neko iz Fudbalskog saveza Srbije. Međutim, nisam želeo da se odazovem i odbio sam poziv - kaže Obradović za Alo.

On nije želeo da obrazlaže odluku, ali je samo poručio da ne želi da nastupa dok je Mladen Krstajić selektor, čime se nadovezao na Luku Milivojevića i Matiju Nastasića, a čak je i Marko Grujić u spisku nezadovoljnih.

Inače, Obradović je do sada odigrao 27 mečeva za Orlove, dao je jedan gol i poslednji okršaj imao je protiv Maroka u martu prošle godine.

Krstajić: Tadić, Mitrović, Fejsa i Kostić su mi rekli da su povređeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    22. mart 2019 | 00:54

    Krstajicu odlazi covece!

  • brana

    22. mart 2019 | 00:31

    Jos samo Krstajic,Kokeza i Karadzic da odu i onda ima nade za SRPSKU reprezentaciju jer sa srpskim fudbalskim savezom koji vode crnogorci i bosanci nema nas nigde i ako imamo novu mladu ekipu i dobru klupu za respekt koji odavno nismo imali!Zahvaliti se i Kolarovu i Rukavini kao sto je i Banetu i idemo dalje.Ovi mladi momci konacno igraju moderan fudbal i ne treba ga sa nekim prevazidjenim starinskim idejama gusiti kao ni sa "zvezdama" tima koje uvek ruse ekipu.Milinkovic Savic licno je bio razlog naseg debakla na SP jer je prosecan fudbaler izvikan od strane menadzera Kezmana za kojeg se iskreno nadam da ce zavrsiti u zatvoru,i koji je napravii razdor u reprezentaciji gde su krenule cifre od 100,200 miliona i sta se dogodilo?Ceo tim se podredio klincu koji nije vezao 2 pasa!Oterali Muslina i caaaoooo!Dosta je mesetarenja mafije u srpskom fudbalu!

  • sale

    22. mart 2019 | 02:36

    Auuuu, jako si ti bitan i vazan da ne znam kako ce reprezentacija bez tebe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA