≫ 

Pedofil iz Premijer lige izašao iz zatvora, niko ga više neće posle seksualnih aktivnosti sa 15-godišnjakinjom

Adam Džonson bi u petak trebalo da bude pušten nakon što je odlužio polovinu izrečene kazne

  • 0

Bivši fudbaler Mančester sitija i Sandrlenda Adam Džonson (31) našao se na slobodi posle izdržane trogodišnje kazne zatvora, od šest koliko mu je izrečena zbog pedofilije nad 15-godšnjom devojčicom.

Engleski mediji pišu da je Džonson u petak postao slobodan čovek, ali sa vrlo limitiranim šansama da opet zaigra profi fudbal, zbog sramote koju je sebi napravio.

Prema njihovim saznanjima, trenutno ne postoji klub u profesionalnom rangu engleskog fudbala koji bi ga doveo, pa je opacija odlazak u inostranstvo, međutim ni tamo nisu veliki izgledi da nastavi karijeru.

Pojavila se i Kina kao destinacija za fudbalera koji je odigrao 12 utakmica za reprezentaciju Engleske i postigao dva gola, ali ni to nije realna mogućnost zbog strogih radnih dozvola, koja je svakako teško dostupna igraču sa tek odsluženom zatvorskom kaznom.

Ista je situacija i sa zemljama poput Australije, Saudijske Arabije, Amerike...

Situaciju po Džonsona otežava i to što je pod uslovnim otpustom iz zatvora što znači da je u naredne tri godine u obavezi da se javlja policiji, a to mu, opet, sužava širinu u izboru zemlje gde bi mogao ponovo da zaigra.

Adam Džonson iz vremena dok je nosio dres Sanderlenda Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA