≫ 

Horor veče za Tiba Kurtou, posle užasnog kiksa ga saigrači sprdali, a navijači Čelsija se i dalje slade! (VIDEO)

Propao kao žeton, što bi se kod nas reklo

  • 0

Čuvar mreže Real Madrida i belgijski golman Tibo Kurtoa nije ni senka igrača koji je stajao na golu Atletiko Madrida i Čelsija.

On je na kvalifikacionoj utakmici između Belgije i Rusije, za Evropsko prvenstvo 2020. napravio katastrofalnu grešku koja je njegov tim koštala izjednačenja 1:1 u prvom poluvremenu.

- Gleda mnogo snimaka mojih akcija i pokušava da me kopira. Problem je što je mnogo viši od mene pa to nije baš lako - zezao je posle utakmice Azar svog bivšeg saigrača iz Londona.

Kurtoa je poveo loptu u 16. minutu i probao da je iznese u polje. S leđa ga je pritisnuo Dzjuba, Tibo se uspaničio i predao loptu Denisu Čeriševu koji je iskoristio poklon i poravnao rezultat posle vodećeg gola Tilemansa iz 14. minuta.

- Napravio sam sličan kiks kao protiv Hal Sitija 2015. godine dok sam branio za Čelsi - rekao je Kurtoa.

Belgijanci su do kraja utakmice "ispeglali" katastrofalan kiks svog golmana sa dva gola Edena Azara. Ofanzivni vezista Čelsija je prvo u 45. dao gol iz penala, a onda u 88. potvrdio trijumf posle dodavanje Mišija Batšuaija.

Njegovim kiksom su se sladili navijači Čelsija iz kog je otišao komentarima da je samo uradio ono što radi najbolje, da ne može da se sabere od prozivke Džordana Pikforda prošle godine, te da je uzdrman zbog povratka Zinedina Zidana na mesto trenera Reala.

VIDEO - Autobus pun fudbalera Reala prošao ulicama grada, navijači pali u trans

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA