Luka Jović preti Kristijanu Ronaldu!

Glavni adut Orlova u napadu veruje u pobedu u 1. kolu kvalifikacija za EURO 2020. godine

  • 9

Luka Jović je u životnoj formi zbog čega se najbogatiji klubovi sveta otimaju za njegov potpis, a napadač Ajntrahta biće glavni adut Mladena Krstajića na meču protiv Portugalije u Lisabonu u 1. kolu kvalifikacija za EURO 2020. godine.

Glavni audut Portugalije je Kristijano Ronaldo, ali Luka Jović nema strah od aktuelnih šampiona Evrope i jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

- Ne, ne! Ma kakvi, Nemci su jači od Portugalije i Ronalda. Idemo na tri boda bez obzira na to što su oni favoriti - poručio je Luka Jović, koji ne bi bio zadovoljan remijem, prenosi Srpski Telegraf.

On je oduševio sve igrom protiv Nemačke, gde je postigao svoj prvenac za nacionalni tim i ističe da su mlađi igrači pokazali da na njih može ozbiljno da se računa.

- Ostvarili smo pozitivan rezultat protiv Nemačke bez nekoliko iskusnijih igrača koji igraju već dugo za reprezentaciju. Mi, mlađi, smo pokazali da Srbija može najozbiljnijie da računa na nas u jako teškim utakmicama. Panceri su top ekipa, uvek idu do kraja i na pobedu, nije im bitno protiv koga igraju. Za njih nema prijateljskih mečeva, svakoj pirstupaju kao da je takmičarska. Dali su sve od sebe da nas pobede, ali nisu uspeli. Izdržali smo kasnije pogodak i uspeli da sačuvamo rezultat - rekao je Jović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DL

    22. mart 2019 | 11:25

    Seti se da Ronalda nije uspela da sacuva jedna od najboljih odbrana na svetu (Atletiko) a mislis da ce uspeti da ga sacuva nasa odbrana u kojoj igraju Rukavina, Bogosavac i Spajic, mali Milenkovic je izuzetak a ova trojica budi Bog s nama...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. mart 2019 | 11:28

    То све ако те врхунски "стручњак" стави у тим а има "непревазиђеног голгетера" из 2 енглеске лиге..

  • Kale

    22. mart 2019 | 15:31

    Mali ne pali se..Imas ti jos da pijes mleka da bi mogao vodu da nosis Ronaldu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA