Partizan još čeka debi velikog zimskog pojačanja, a svi su izgledi da neće ni zaigrati do kraja sezone!

Musa Ndžaj je još na poštedi i ne trenira sa ostalim igračima

  • 14

Prošlo je mesec i po dana otkako se Partizan vratio sa priprema u Turskoj, prolećni deo sezone uveliko traje, a od zimskog pojačanja crno-belih Muse Ndžaja ni traga ni glasa.

Krilni vezista je još uvek povređen i pitanje je kada će i da li će uopšte debitovati za tim iz Humske do kraja sezone.

Prema poslednjim informacijama iz tabora crno-belih, naturalizovani Norvežanin je još uvek na poštedi, ne trenira sa saigračima i očekuju ga nove analize i snimanje magnetnom rezonancom.

Na taj način bi trebalo da se utvrdi trenutna situacija povrede butnog mišića, koju je Ndžaj zadobio još krajem januara, u kontrolnom meču sa poljskom Krakovijom, na zimskim pripremama u Turskoj.

Musa Ndžaj na pripremama Partizana Foto: FK Partizan

Musa je od tada uglavnom bio poštedjen rada, a i kada bi pokušao da trenira, makar i individualno, javljao se bol u prednjoj loži zbog koga je ponovo vraćan na početak.

Nove analize i snimci bi trebalo da utvrde kako teče oporavak fudbalera i ima li nade da se on u skorije vreme predstavi Partizanovoj publici, s obzirim na činjenicu da je zimus najavljen kao veliko pojačanje.

Inače, sličnu povredu je u prošlosti u Partizanu imao i napadač Dušan Vlahović, koji se takodje dugo i mukotrpno oporavljao.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA