≫ 

Jedni žuti, drugi narandžasti, ne zna se ko sa kim igra! Utakmica Obale Slonovače i Ruande predmet viceva na internetu zbog sveopšteg žutila na terenu (VIDEO)

Ne baš najsrećniji izbor opreme dve selekcije

  • 1

Obala Slonovače i Ruanda sastal su se u Abidžanu u okviru kvalifikacija za Afrički Kup Nacija, a "Slonovi" su odneli rutinsku pobedu od 3:0 i overili plasman na kontinentalni šampionat koji se od 21. juna do 19. jula održava u Egiptu.

Strelci za domaći tim bili su Pepe, Baili i Korne, ali je meč bio zanimljiv, mnogima zapravo i ne, zbog jednog upečatljivog konfekcijskog detalja - boje dresova dve selekcije.

Naime, Obala Slonovače je istrčala na teren u svojim tradicionalnim narandžastim bojama, a gosti u žutim, pa su oni koji su posmatrali meč vrlo teško mogli da razaznaju ko je kome tu rival.

Zeleni teren je bio načičkan jarkim bojama koje su se pomerale, tako je barem izgledalo onima sa strane, dok su igrači tek malo jasnije mogli da se prepoznaju u igri.

Zanimljivo je kako su sudije uopšte dale dozvolu gostima da izađu na teren u gotovo identičnoj boji dresova kao i protivnik, ipak Afrika je to, pa se lako zažmuri na ovako sitne protokolarne neregularnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA