≫ 

Zbornaja promarširala kroz Kazahstan, Čerišev sam sredio Boratovce! (VIDEO)

Ekipa Stanislava Čerčesova demonstrirala moć u Astani

  • 0

Najbolji ruski fudbaleri brzo su se pregrupisali nakon poraza od Belgije u Briselu (3:1), a gostovanje u Astani bilo je prava prilika da se upišu prvi bodovi u kvalifikacionom ciklusu. Tako je i bilo zahvaljući dvostrukom strelcu Denisu Čeriševu koji je "pogurao" Zbornaju do pobede od 4:0 protiv Kazahstana u Grupi I. 

Oba gola najbolji igrač Rusije sa minulog Mundijala postigao je u prvom poluvremenu, oba nakon snalažljivih reakcija nakon centaršuteva sa desne strane, za koje odbrana domaćih nije imala rešenja.

Pogledajte pogodak Čeriševa za 1:0 u 19.. minutu - volej udarcem.

Nastavak je doneo rutiniranje gostiju i još dva gola, od kojih je jedan bio u režiji Čeriševa kao asistenta i strelca Artjoma Dzjube.

Malerozni Bejsebekov postavio je konačan rezultat autogolom u 62. minutu.

U okviru Grupe I, gde su izraziti favoriti Belgija i Rusija, Belgijanci kasnije gostuju Kipru, a San Marino dočekuje Škotsku.

U narednoj rundi Rusi imaju lagan posao sa San Marinom, dok će Kazahstanci biti na najvećem iskušenju, protiv Belgije u gostima.

Istovremeno, u Grupe E, Vels je na svom terenu savladao Slovačku 1:0 golom Daniela Džejmsa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA