≫ 

Fejsa dočekao Orlove na "La Lužu", osmeh zadovolljstva sve govori: Roviti reprezentativac ugostio zemljake pred kvalifikacioni sudar sa Ronaldom (FOTO)

Vezni igrač Benfike obišao tabor našeg tima dan pred meč sa Portugalcima

  • 2

Lisabon je grad u kom se odomaćio Ljubomir Fejsa, od 2013. godine srpski fudbaler je član Benfike na čijem stadionu će u ponedeljak srpska reprezentacija igrati kvalifikacioni meč sa Portugalijom. 

I Fejsa je trebalo da bude deo sastava Mladena Krstajića, ali je preskočio ovu reprezentativnu akciju zbog sopstvenog uverenja da nije najspremniji nakon samo 120 minuta fudbala u poslednja dva meseca.

Svemu je prethodila povreda stopala, pa je Fejsa tražio od Krstajića da ga ne forsira za ovaj put.

- Suprotno onome što je plasirano srpskim medijima, da je povređen, on je samo odigrao 120 minuta u poslednja dva meseca posle povrede levog stopala 16. januara protiv Gimaraeša. Nije još fizički najspremniji da igra za zemlju i ne želi da rizikuje i ugrozi status u klubu - pisao je o Fejsinoj situaciji jedan portugalski list u petak.

Inače, Fejsa je u nedelju posetio reprezentativne drugove na treningu dan uoči utakmice, imao je verovatno šta i da popriča sa Krstajićem i trenerima o atmosferi kod Portugalaca koji su naoštreni da se iskupe za kiks sa ukrajincima bez golova.

Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA