≫ 

Peh za Borjana: Golman Zvezde u neverici seo na travu posle kiksa u reprezentaciji (VIDEO)

Kanda je ipak uspela da pobedi sa 4:1 i da obezbedi plasman na Gold kup

  • 12

Selekcija Kanade plasirala se na Gold kup koji se održava od 15. juna do 7. jula ove godine, nakon što su pobedili Francusku Gvajanu sa 4:1. Ipak, ovaj meč neće po lepom pamtiti golman Crvene zvezde, Milan Borjan, koji je imao kiks prilikom gola gostujuće ekipe, u čemu je zapravo i više sudelovao odbrambeni igrač, koji ga je postavio u nezavidnu situaciju.

Borjan je u 25. minutu previše kombinovao sa saigračem iz odbrane, nakon čega je zakasnio povratnu loptu, do koje je došao Kevin Rimane, koji je presekao loptu ispred noge golmana Zvezde i plasirao je u nebranjenu mrežu.

U tom trenutku je rezultat bio 1:1, pošto je anulirano vođstvo Kanade preko veziste Kardifa Džuniora Hojleta.

Ipak, već do poluvremena su kanađani preko Lukasa Kavalinija i Džonatana Dejvida došli do 3:1, da bi Kavalini u drugom poluvremenu povisio rezultat na 4:1 i postavio konačan rezultat.

Borjan se za kiks donekle iskupio u 73. minutu, kada je na fantastičan način odbranio slobodan udarac gostiju.

Pored plasmana na Gold kup, Kanada je obezbedila i mesto u Diviziji A KONKAKAF Lige nacija, zajedno sa Haitijem, Martinikom, Kurasaom, Bermudama i Kubom. To takmičenje startuje u septembru ove godine.

Osim Kanade, plasman na Gold kup obezbedili su i Haiti, Martinik, Kurasao, Bermunde, Kuba, Gvajana, Jamajka, El Salvador i Nikaragva, koji su se pridružili Meksiku, Kostariki, Panami, Hondurasu, SAD-u, Trinidadu i Tobagu.

VIDEO: Kako su Zvezdaši iz Bajerna ispratili pobedu crveno-belih na derbiju

Crna Gora je brutalno pokradena na gostovanju Bugarskoj, a večeras (20.45) dočekuje Englesku koja igra fantastično. Kvota na dvojku je 1,35, a dupla šansa 1X, u slučaju da mislite da Crnogorci kod kuće neće izgubiti, je 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Crna Gora - Engleska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atina

    25. mart 2019 | 13:48

    Bracala desava se,no bolje tamo nego ovamo😆Zvezda iznad svega!!!

  • miki

    25. mart 2019 | 13:35

    pa nije Borjanov kiks nego ovog sto je vratio prekratku loptu... boze svasta

  • Nesa CZ

    25. mart 2019 | 14:19

    A zašto je ovo kiks Borjana... Svašta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA