≫ 

Argentinska šizofrenija: Ludački atak na sudiju, ošurili je zbog pogrešne odluke! Sa opekotinama završila u bolnici

Usijane južnoameričke glave ne miruju

  • 1

Argentinka Rosana Paz, koja sudi mečeve amaterskog ranga kao mahač, napadnuta je u finišu utakmice između šestoligaša Markesada i San Martin de San Huana, i to na brutalan način: nju su navijači Markesada polili vrelom vodom, doslovce je ošurili, ali je ona izdržala i tek posle meča se obrela u bolnici sa opekotinama.

Incident o kome pišu i brojni svetski mediji desio se u finišu pomenutog meča, Markesado je pobedio 1:0, međutim ekstremnim pristalicama tog kluba nije se dopala sudijska odluka na štetu njihovog tima, pa su odreagovali na, malo je reći, neprimeren način.

- Bilo je dva minuta do kraja kada sam osetila da mi je nešto vrelo prosuto po leđima - rekla je Rosana za stanicu Telesol.

- U trenutku, pozvala sam sudiju da mu kažem šta se desilo i zatražila hladnu vodu da ublažim opekotine. Isprva su hteli da prekinu meč, ali smo se dogovorili da bude odigran do kraja. Nemam povrede od udarca, ali imam opekotine koje su mi sanirane u bolnici.

Iz tabora domaćeg tima, nakon skandala, reagovali su u maniru koji je i bio očekivan - stali su u odbranu navijača tvrdeći da je Rosana "samo" pogođena flašicom vode koja se zatekla na tribinama.

Nasuprot njima, vođstvo lige je osudilo napad na 43-godišnju Pazovu i najavilo istragu povodom ovog događaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA