≫ 

Stojković: Dolazim na žreb Kupa! Nisam dobio zvaničan poziv, ali ću se svakako pojaviti!

Podsetimo, izvlačenje je zakazano za 13.00 časova

  • 15

Golman Partizana Vladimir Stojković ne odustaje od ideje da u četvrtak od 13.00 časova prisustvuje žrebu za izvlačenja parova polufinala Kupa Srbije!

Iskusni čuvar mreže je, posle meča koji su crno-beli izgubili od Radničkog u Humskoj (1:0), govorio o tome da će se ova dva tima sresti u finalu Kupa i tom prilikom je dobio poziv prvog čoveka Nišlija Ivice Tončeva da bude gost na ceremoniji kako bi se uverio da će sve biti u redu.

- Dolazim sa željom da sve bude u najboljem redu. Nisam dobio zvaničan poziv da učestvujem u žrebu, ali ću se svakako pojaviti i, ukoliko mi bude dozvoljeno, naravno da ću izvući parove - rekao je Stojković za Večernje novosti.

Međutim, Stojković će na Terazijama moći da bude samo gost.

Stojković na večitom derbiju Foto: Nikola Tomić

- Prema propozicijama u Kupu Srbije, kuglice na žrebu ne može da izvlači niko od predstavnika klubova. Plan je bio da parove izvlačio neko iz stručnog štaba reprezentacije Srbije, ali pošto niko nije u mogućnosti izbor je pao na novinarku TV Arena Sport Jovanu Guzijan koja je izvlačila i parove četvrtfinala - rekao je Novosti predsednik takmičarske komisije FSS Miodrag Janković.

Podsetimo, na žrebu polufinala Kupa će se naći Crvena zvezda, Radnički, Partizan i Mladost iz Lučana.

Polufinale će se igrati na dve utakmice - 17. aprila i 15. maja, dok je finale zakazano za 23. maj u Nišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA