≫ 

Drinčić: Na onom meču protiv Zvezde, imao sam osećaj kao da igram u Engleskoj!

Kapiten Radničkog se prisetio nekih detalja iz svoje karijere

  • 0

Praktično gde god da je igrao, Nikola Drinčić je bio jedna od najvažnijih karika tima! Takav slučaj je i sada u Nišu, gde iskusni vezista ''broji dane'' kao kapiten Radničkog.

Upravo je za zvaničnu stranicu kluba Drinčić dao jedan video intervju gde je govorio o nekim detaljima iz svoje karijere.

- Radim baš mnogo, nekad možda i previše. Dakle, samo rad i to je to. Živim za fudbal i kada je utakmica totalno sam drugi čovek. I dan pre i na dan utakmice. Recimo, kazaću za sebe da sam dosta težak - rekao je Drinčić i dodao za čime žali:

- Jedini postupak zbog kojeg žalim je moja odluka da odem iz Spartaka iz Moskve. To mi je bila jedina greška.

Drinčić na meču protiv Voždovca Foto: MN Press

Imao je Drinčić savet za mlađe fudbalere, a govorio je i o društvenim mrežama.

- Savet im je, iz mog ugla, da što manje obraćaju pažnju na menadžere i na to ko im šta priča. Sve se to brzo okreće. Ključno je samo da se dosta radi i to je to.

- Što se tiče društvenih mreža, to sam davno koristio, ali je prešlo u nešto drugo i ne vidim smisao takvog života i takvih budalaština po mrežama. Iskreno, nije mi jasno kada dva-tri sata, ili uopšte na dan utakmice, koristiš telefon, dopisuješ se ili radiš ne znam šta. To je oduzimanje koncentracije i ne možeš posle da budeš ni u utakmici, niti da razmišljaš o sastanku koji je bio pet-šest sati pre meča. Nisam ljubitelj svega toga.

Drinčić slavi gol protiv Zvezde Foto: Marko Todorović

Najznačajni gol u karijeri mu je protiv Zvezde, a i jednu utakmicu protiv crveno-belih će uvek pamtiti.

- Najznačajniji pogodak postigao sam u derbiju kada smo pobedili 2:1. Bio je to 146. večiti derbi, dok mi je omiljeni meč u dresu Radničkog remi od 2:2 protiv Zvezde, s obzirom na atmosferu i sve što je pratilo taj meč. Imao sam osećaj kao da igram u Engleskoj - rekao je Drinčić.

VIDEO - Nikola Drinčić: Stvorila se zla krv pre meča sa Partizanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA