≫ 

Miralem Pjanić prva lasta novog Reala

Cena od oko 90.000.000 evra bila bi prihvatljiva za obe strane

  • 7

I ako se pisalo o dovođenju Kilijana Mbapea, Edena Azara, Nejmara, Pogbe itd. kako sada stoje stvari prvo pojačanje Real Madrida ovog leta biće reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić.

Plejmejker Juventusa je prva želja novog trenera Reala Zinedina Zidana, navodi dobro obaveštteni torinski Tutosport.

Ovaj list navodi da je Zidan već uspeo da ubedi prvog čoveka Reala da je vezista Bosne i Hercegovine najbolje rešenje za njegov tim.

Pjaniću ugovor sa Juventusom ističe tek 2023. godine i jedan je od glavnih igrača tima, zbog toga Madriđanima neće biti ni malo jednostavno da obezbede ovaj potpis.

Foto: Tanjug/AP

Potencijalna letnja sapunica bi mogla da se izbegne sumom od 90 miliona evra, za koju Tutusport navodi da bi popustila čelnike torinskog kluba, a koja bi sa druge strane predstavljala jednu od najvećih izdvojenih sredstava za jednog igrača u istoriji aktuelnog prvaka Evrope.

Pored velike sume novca sa kojom bi Juventus mogao da dovede adekvatnu zamenu za dvadesedevetogodišnjeg reprezentativca Bosne, čelnici torinskog kluba bi Pjanića mogli da puste i zbog nešto lošije sezone u kojoj je na 34 utakmice uspeo da zabeleži tek po 4 gola i asaistencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    28. mart 2019 | 14:32

    Oni boljih igrača od njega imaju na klupi.

  • Rex

    28. mart 2019 | 13:57

    Hahahaha on i modric i ode barsa na 20 bodova razlike. Ovaj real od kad je dao ronalda samo tone jos vise. Umesto da dovedu nekog pravog igraca, azara, mbapea, nejmara i da imaju vodju oni dvojicu balkanaca trkaca dovedu.

  • duci

    28. mart 2019 | 17:28

    Sa tom lastom ce te daleko dogurati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA