≫ 

Savo Milošević provokativno dočekan od strane novinara: Prvo pitanje i odmah "u meso"! (VIDEO)

Novi trener crno-belih morao da objašnjava kako je kao jedan od najvećih kritičara sadašnje uprave postao čovek koji će raditi za njih

  • 32

Savo Milošević je promovisan u novog trenera Partizana, a na predstavljanju u Humskoj, predsednik crno-belih Milorad Vučelić poručio je da je on došao bez ikakvih uslova i da je pravi vojnik kluba.

- Savo je došao bez posebnih uslova, a on je neko koga svi dobro znate. Istinska legenda Partizana i želim da ga predstavim kao šefa stručnog štaba i trenera. Došli smo do zaključka da je Savo dao dosta fudbalu i da je zaslužio naše poverenje. Još jednom ponavljam nije tražio dodatne uslove ili neka pitanja i verujemo da će odgovoriti na karakter Partizana - rekao je Vučelić, koji je u prošlosti bio na meti kritika Save Miloševića.

Odnos Miloševića i sadašnje uprave svojevremeno je bio veoma loš, a sve je kulminiralo na Skupštini kluba pre tri godine, kada je žestoko izvređao sadašnje rukovodioce kluba.

Ipak, sada je situacija promenjena, i Milošević je postao trener Partizana pod istom tom upravom. Novinari nisu zaboravili na taj njegov incident, pa je prvo pitanje koje je dobio bilo upravo o tome kako je promenio odnos sa sadašnjom upravom, jer je bio jedan od njihovih njaglasnijih kritičara.

- Ja sam u životu imao ljude sa kojima se politički nisam slagao, kao i u poslu. Tako i privatno, mogu slobodno da kažem da ovde nemam neprijatelje, a to što se ne slažem sa nekim u mišljenju ne znači da nekoga mrzim ili da oni mene mrze - odgovorio je Milošević.

Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA