Tešović preti kumu: Ako je Miloje nadmudrio Klopa, mogu i ja njega!

Biće zanimljivo na Marakani

  • 5

Fudbaleri Crvene zvezde i Mačve sastaju se u subotu od 19 časova u 28. kolu Superlige Srbije, što će biti ujedno i kumovski okršaj Darka Tešovića i Vladana Milojevića.

Šapčani su prošle godine izbacili Crvenu zvezdu iz Kupa, pokazali da mogu da iznenade, a sada se nečemu sličnom nada Tešović.

- Zvezda je velika inspiracija, dodatna motivacija protiv crveno-belih je suvišna. Moj tim bi trebalo da je srećan što će igrati protiv takvog rivala, na najvećem srpskom stadionu. Izuzetno cenimo rivala, ali nam ne pada na pamet da u Beograd dođemo sa namerom da izgubimo. Naprotiv, pokušaćemo da učinimo sve što možemo kako bismo došli do povoljnog rezultata. Niko nema pravo da nam zabrani da se nadamo i pokušamo - rekao je trener Mačve.

Tešović će imati zadatak da nadigra Vladana Milojevića sa druge strane, sa kojim je u Grčkoj počeo trenersku karijeru.

- Izuzetno ga cenim kao čoveka i trenera, koji je postigao sve što se kod nas može postići. Dobro se poznajemo i pitanje je ko će koga nadmudriti. Možda deluje preterano, ali kao što se on potrudio da nadmudri Klopa i favorizovani Liverpul, tako ću pokušati da ja nadmudrim njega i šampionsku ekipu zvezde. Ovaj duel je za mene velika inspiracija - zaključio je Tešović.

VIDEO - Prelepa atletičarka je plakala kad je morala da napusti severnu tribinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    30. mart 2019 | 11:34

    Због вас су неки претили иступањем из лиге. Њима сте више напакостили. А боље да су иступили, мање би проблема имали, не би од државе молили паре, не би било потребе за репрограмом...Сад ћеш бити срећан да изгубите са што мањом разликом..

  • mixi

    30. mart 2019 | 11:45

    gde si igrao ,pre ce biti frustracija nego inspiracija protiv Zvezde....

  • Www

    30. mart 2019 | 12:49

    Ljakse...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA