Bakula, možeš li malo na desnog beka?

Reprezentativac Srbije imao novu ulogu na terenu

  • 0

Vezista Crvene zvezde Branko Jovičić, popularni Bakula, u subotu veče je protiv Mačve imao novu ulogu na terenu!

Umesto na poziciji zadnjeg veznog, gde se reprezentativac Srbije najbolje i snalazi, poslednjih 10 minuta meča sa Mačvom igrao je na poziciji desnog beka.

Podsetimo, on je u 80. minutu zamenio Milana Rodića, a na levu stranu je u tom trenutku prekomandovan Milan Gajić.

- Rodić se posle skoro dva meseca pauze zbog povrede vratio na teren i nije mogao da izdrži svih 90 monuta, što je i normalno. Ušao sam na desnu stranu da ga zamenim. Svako od nas zna kako da se ponaša na više pozicija na terenu. To smo videli i kada je Stojković ograo nekoliko utakmica na mestu štopera. Dosta radimo na taktičkim detaljima, tako da mi nije bio problema da se snađem kao desni bek - rekao je Jovičić.

Osvrnuo se vezista crveno-belih i na sam meč koji je njegov tim dobio sa 2:1.

Foto: MN Press

- Mačva je na Marakani pokazala da nijednog protivnika ne treba niko da potceni. Primili smo rano gol i to nas je dosta poremetilo, teško je vratiti se iz takve situacije, jer ekipe koje povedu protiv Crvene zvezde se odmah zatvore. To se pokazalo i na terenu, posle gola fudbaleri Mačve su se potpuno povukli, postavili su defanzivi blok na 30 metara koji nije lako probiti. Ipak, mi smo u tome uspeli, postigli smo gol na vreme, imali smo i dosta stopostotnih šansi koje nažalost nismo iskoristili, ali sve se to ispravilo u drugom poluvremenu.

Zvezdu u sredu očekuje gostovanje ekipi Bačke.

- Znamo kako treba da igramo, verujem da će utakmica biti slična ovoj sa Mačvom. Moramo maksimalno koncentrisani da uđemo u utakmic, poznato je da je u Bačkoj Palanci uvek nezgodno igrati. To nam je motiv više da ih pobedimo. Takođe, ono što su naši navijači uradili na prošloj utakmici je neverovatno i veliki nam je podstrek da budemo što uspešniji u borbi za titulu. Uživanje je igrati kada na tribinama imaš Delije i čast je biti deo svega ovoga - zaključio je Jovičić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA