≫ 

Partizanu ne pomaže ni Savo Milošević: Crno-beli promašili penal i izgubili u Kruševcu, Napretku poništen čist gol (VIDEO)

S druge strane, sudije nisu svirale drugi penal za vicešampiona Srbije, iako je Nemanja Petrović igrao rukom

Savo Milošević je neslavno debitovao na klupi Partizana! Proslavljeni fudbalski reprezentativac, koji je nedavno imenovan za novog trenera, nije uspeo ništa da promeni u igri crno-belih koji su u okviru 28. kola Super lige Srbije poraženi u Kruševcu od Napretka rezultatom 1:0 (1:0)!

Strelac jedinog gola na meču bio je Ivan Đorić u 15. minutu, nakon što mu je Nikola Aksentijević odlično servirao loptu na ivici kaznenog prostora!

FK NAPREDAK - FK PARTIZAN 1:0 (1:0)

(Đorić 18)

Napredak: Ni. Petrović, Aksentijević, Veškovac, Ostojić, Marinković, Eskić (Obradović 90+), Đorić (Deak 75), Endiaje, Alivodić, Ivanović (Zukanović 90), Ne. Petrović.

Klupa: Janković, Bojić, Stevanović

Partizan: Stojković, Vulićević, Ostojić, Valijente, Miletić (Urošević 30), Šćekić, Smiljanić, Pantić (Saša Ilić 82), Tošić (Zakarić 70), Rikardo, Nikolić.

Klupa: Kljajić, Šehović, Zdjelar, Georgijević.

Đorić je ovim golom doneo prvi trijumf Čarapanima u 2019. godini, ali i trijumf koji Napretku i te kako znači u borbi za plej-of. S druge strane, Partizan je sada četvrti na tabeli sa dva boda zaostatka u odnosu na Čukarički. A upravo su Brđani sledeći rival crno-belima u sredu u Humskoj (19.00 časova)...

Najbolju priliku za gol Partizan je propustio u 57. minutu kada je golman Petrović odbranio penal Rikardu. Prethodno je Tošić fauliran.

Samo minut kasnije, Partizan je tražio i drugi penal. Činjenica je da je Nemanja Petrović igrao rukom u kaznenom prostoru, ali Anđelovski (u dogovoru sa pomoćnikom) nije još jednom pokazao na belu tačku.

Sudije su ponovo imale svoj šou na jednoj superligaškoj utakmici, pošto su u 22. minutu ponišile čisti gol za domaćina.

Endiaje je izbegao ofsajd zamku barem za jedan korak, prevario je Stojkovića i zatresao mrežu, ali su Anđelovski i njegov pomoćnik Olajoš Nađ doneli pogrešnu odluku i poništili gol.

- Cela Srbija vidi da su sudije pogrešile. ne samo pogrešile, nego su to namerne greške - revoltiran je bio Milorad Kosanović posle utakmice.

U tim trenucima sa tribina se čulo ''Uprava napolje'' i ''Savo, odlazi'', a te pesme su bile repertoar navijača Partizana. Partizana koji je u prvih 45 minuta bio anemičan. Samo je Pantić koliko toliko pretio, da bi Rikardo niotkuda u 45+ 3 promašio zicer sa tri metra glavom.

U nastavku smo videli Partizan sa više želje i pomenute situacije sa penalom. Videli smo i Sašu Ilića u psolednjih 10 minuta, ali i nijednu pravu priliku.

Možda je onaj šut Nikolića u 70. minutu mogao eventualno nešto da promeni međutim, Veškovac je ušao u šut i blokirao ga.

Pantić je bio najopasniji igrač Partizana Foto: partizan.rs

Probao je Milošević i sa Zakarićem u poslednjih 20 minuta. Ipak, rezultat se nije menjao i novog trenera crno-belih očekuje rudarski posao u poslednja dva kola regularnog dela, ako i ostalih sedma u plej-ofu.

- Dug put je pred nama, svestan sam šta nas čeka. Ova utakmica će nam pomoći da napravimo jednu detaljnu analizu i ispravimo neke stvari - rekao je Milošević posle meča.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi10

    31. mart 2019 | 18:23

    Ovi nesposobni i nameštenu utakmicu da pobede.

  • Gile

    31. mart 2019 | 18:23

    Nema druge nego da isključi 2-3 igrača Napretka, ni penal ne pomaže

  • Gagi10

    31. mart 2019 | 18:20

    Naravno i nepostojeći penal za Partizan, ali su ovi nesposobni i to da pogode. Bolje istupite iz lige kao što ste obećali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA