≫ 

Grobari već teraju Miloševića sa klupe Partizana?! Mučna situacija po novog trenera crno-belih nakon primljenog gola u Kruševcu (VIDEO)

Ne podržavaju pristalice crno-belih izbor novog trenera

  • 16

Zaređali su se pehovi za Partizan u poslednje vreme: ekipa posrće, navijački gnev prema upravi je nikad veći, a trenerskoj "vrtešci" se ne nazire kraj, pa je Savo Milošević angažovan da spašava što se spasiti može, i preuzme "vruć krompir" iz ruke Žarka Lazetića. 

Ipak, neslavno je počelo po bivšeg golgetera crno-belih, u 18. minutu Napredak je poveo golom Đorića, a nedugo posle toga iz jednog od dva navijačka kopa gostujućih pristalica jasno su se mogli čuti i povici "Savo, odlazi".

Kad pre?

Ne pamti se da je jedan trener Partizana na debiju imao ovakav prijem kod najvatrenijih navijača, mada imajući u vidu čitavu situaciju oko kluba, i ne čudi mnogo ovakva reakcija...

I navijačima  je jasno da je Milošević bio iznuđeno rešenje uprave u nedostatku boljih, kupovina vremena rukovodstva koje je odavno izgubilo podšku gotovo svih navijačkih grupa.

U vrhu , u priloženom videu, poslušajte povike Grobara uperene protiv Miloševića i uprave.

VIDEO: Napretku poništen regularan gol na 1:0

VIDEO: Žandarmerija se rasporedila ispred Grobara na istočnoj tribini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    31. mart 2019 | 18:16

    hahahahahahaha SAAAVOOO NIJE TO ZA TEBE.

  • Zvezdin navijac

    31. mart 2019 | 18:47

    Partizan je sprdnja od kluba u koji dolaze treneri pocetnici na kaljenje ahhaha

  • ZALE GROBAR

    31. mart 2019 | 19:58

    I TREBA DA ODE POSLE PRVE UTAKMICE. POGLEDAJTE SASTAV, PA TU SU SVE SAMI PENZIONERI:STOJKOVIĆ, VULIĆEVIĆ, OSTOJIĆ, VALIENTE, SMILJANIĆ, ILIĆ, TOŠIĆ, PA OVAKAV SASTAV NE MOŽE DA POBEDI NI SOPOT ILI GELEOPTIK DVA. POZDRAV

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA