Embape pričao sa Zidanom, hoće u Real samo pod jednim uslovom: Dovedite i ovog štopera za 3 miliona!

Francuski reprezentativac navodno sugerisao Madriđanima da kupe Salibu iz Sent Etjena

  • 0

I ptice na grani već znaju da je primarni cilj Reala iz Madrida ovog leta to da dovedu Kilijana Embapea iz Pari Sen Žermena!

Madriđani su spremni da Svecima plate 300 miliona evra za Francuza, što je navodno bio i jedan od uslova da se Zinedin Zidan vrati na klupu ''kraljevskog kluba.''

Upravo je Zidan glavni pregovarač u ovom transferu, a pojedini španski mediji prenose da su njih dvojica već obavili određene razgovore.

Ukratko - Embape je sprema da dođe na Santjago Bernabeu ukoliko Real u paketu s njim dovede 18-godišnjeg štopera Sent Etjena Vilijama Salibu!

Saliba košta samo tri miliona evra i okarakterisan je kao jedna od francuskih nadolazećih talenata. Trenutno igra za mladu reprezentaciju Trikolora i nezvanično je Embapeov najbolji prijatelj. kao i partner Nevena Subotića i zadnjoj liniji Sent Etjena.

Možda trenutno nije kalibar za Real, ali je svakako dobra investicija za budućnost. Pogotovo što bi za tri miliona dobili i veliko DA od Embapea.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA