≫ 

Superliga: Zvezda u Bačkoj, Partizan hoće kraj lošeg niza

Na programu je vanredno kolo Superlige Srbije

  • 2
FK Crvena zvezda - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Vanredno 29. kolo Superlige Srbije, na programu je danas. Lider Crvena zvezda gostuje Bačkoj, niški Radnički u Šapcu protiv Mačve traži nastavak pobedničkog niza, a fudbaleri Partizana izlaz iz velike krize protiv Čukaričkog u borbi za treće mesto.

ZVEZDA ŽELI DA ZADRŽI RAZLIKU ZA RADNIČKIM

Zvezda je teškom mukom slavila protiv Mačve (2:1) u prošlom kolu i sada ide ekipi koja se grčevitom bori za opstanak, u Bačku Palanku, gde je prethodni susret na tom stadionu jedva izborila remi (2:2).

Crveno-beli hoće da zadrže solidan razmak od sedam bodova u odnosu na drugoplasirani Radnički, koji u Šapcu juri čak 12. uzastopni trijumf u Superligi.

Foto: MN Press

PARTIZAN ČEKA PRVENAC POSLE PET MEČEVA

Interesantan duel očekuje se i u Humskoj jer crno-beli protiv Čukaričkog traže prvu pobedu u prvenstvu posle pet utakmica, među kojima su četiri poraza u jednom od najlošijem nizu u istoriji kluba.

Rokada na klupi, odnosno dolazak Sava Miloševića, nije razmrdao tim u Kruševcu, ali se sada pruža prilika da se to učini protiv "brđana".

Nisko je pao Partizan i danas (19.00) mora da pobedi Čukarički kako bi bio 3. na tabeli pred plej-of. Neće biti lako crno-belima koji su u nizu od četiri poraza. Kvota na keca je 1,75, na iks 3,35, a na dvojku 4,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Čukarički.

Meč sa velikom pažnjom biće i u Surdulici između Radnika i Vojvodine u direktnom sudaru za plej-of, kao i mali beogradski duel Rada i Voždovca na Banjici u borbi za opstanak.

 Zvezdinoj seriji nepobedivosti nema kraja, a sigurno je da će crveno-beli želeti da je produže i danas (17.00) na gostovanju Bačkoj s kojom uvek igraju efikasne mečeve. Kvota na tip 2&3+ je 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bačka - Zvezda.

Raspored utakmica:

Zemun - Spartak 16.00,

Rad - Voždovac 16.00

Bačka - Crvena zvezda 17.00

Mačva - Radnički Niš 18.00

Proleter - Dinamo 18.00

Radnik - Vojvodina 18.00

Partizan - Čukarički 19.00

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. april 2019 | 09:13

    Па ми нисмо дали ни дупло више голова него 4. Аух, ослабили смо нешто са игром...мада и ови четврти су узнапредовали са ефикашношћу...

  • GP

    3. april 2019 | 11:26

    Peti uzastopni poraz Partizana! Na zalost, ali ce tako biti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA