Smetaju mi priče da niko neće u Partizan: Nikolić otkrio recept kako je Zvezdi uzeo duplu krunu! (VIDEO)

Bivši trener crno-belih istakao da ga pogađaju priče da je klub na dnu

  • 20

Trener mađarskog Videotona, i bivši trener Partizana, Marko Nikolić dao je svoje mišljenje o trenutnoj situaciji u klubu iz Humske, ali i otkrio detalje kako je uzeo Zvezdi duplu krunu.

Nikolić je bio gost emisije "Teme do Arene" koju realizuje TV Arena sport. Jedno od prvih pitanja je i komentar o aktuelnoj situaciji u Partizanu.

- Smetaju mi priče da niko neće u Partizan, preveliki je to klub da bi se tako pričalo, to je institucija.  Ali, naći će rešenje za izlazak iz krize,  siguran sam - kaže Nikolić.

Foto: Marko Todorović

Marko je zatim objasnio kako je u sezoni 2017/18  osvojio duplu krunu kada je delovalo da je to nemoguće i da Zvezda ima dosta više bodova.

- Najlepša godina u mojoj karijeri, radili smo 24 sata na tome da se osvoji dupla kruna. Bavili smo se svakim detaljem, nije nam bilo teško, uživali smo, verovali i uradili nešto neuobičajeno i što je teško.

- I to se i dan danas oseća, ljudi me zaustavljaju na ulici pozdravljaju. Videli smo koliko to znači navijačima. Imali smo dobru ekipu, dobar vazduh između nas i svako je davao svoj impuls, nekad su to bili minimalni impulsi, ali ukupan zbir malih pluseva koje smo pravili je dao jedan veliki plus za trofeje - kaže bivši trener Partizana.

Na pitanje kog igrača bi izdvojio iz te ekipe Zvezde, Nikolić je rekao u dahu:

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Bavio sam se svojim igračima više. Okosnica Zvezde su bili stranci, Donald, Kanga, Boaći, tako da iz tog tima Zvezde nikog ne bih izdvojio ni voleo da vidim u svom timu.

Ovaj tim Partizana je dosta promenjen, ali Marko smatra da je jedan momak sigurno najveći talenat u poslednje vreme.

- Promenilo se dosta igrača za kratko vreme, ali Partizan ima radost i sreću da popunjava igrače iz omladinske škole. Moj potez kada sam odlazio je povratak Dače Pantića u Partizan za koga tvdrim da je jedan od najvećih talenata. a uz njega Strahinja Pavlović - rekao je Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    3. april 2019 | 10:11

    Велика тајна звана Толе!!!!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. april 2019 | 10:22

    Лепо би било кад би и Толе написао књигу о поштењу као и Матеус. И теби би било јасно како сте дошли до тога...

  • RS

    3. april 2019 | 10:32

    Mislis Tole radio 24 sata..kupljena titula..uzivajte u svom zavaravanju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA