≫ 

Bajernov triler za polufinale Pokala: Drugoligaš dao četiri gola Bavarcima, Levandovski sa penala sprečio senzaciju!

Neverovatna utakmica viđena je na "Alianc Areni"

  • 0

Fudbaleri minhenskog Bajerna plasirali su se u polufinale nacionalnog kupa pobedom nad drugoligašem Hajdenhajmom u neverovatno uzbudljivoj utakmici, rezultatom - 5:4 (1:2)!

Duel je odigran na "Alianc Areni" pred 75.000 navijača koji su mogli da uživaju u "run and gun" fudbalu i pobedi tima Nika Kovača, daleko težoj nego što je to iko očekivao. Nemačkom šampionu je posao bio otežan zbog isključenja Šulea u već u 13. minutu - minut pošto je Gorecka pogodio za 1:0.

Negde od tog momenta je krenula golgeterska rapsodija i jednih i drugih.

Utakmicu je obeležio napadač gostiju Robert Glacel sa tri gola, od kojih je treći bio za poravnanje na vrhuncu uzbuđenja u 77. minutu iz penala - 4:4!

Prethodno, Šnaterer je preokrenuo na 2:1, a tim rezultatom je završeno poluvreme, da bi brojčano slabiji Bajern u razmaku od 12 minuta postigao čak tri gola - Miler, Gnabri i Levandovski su bili strelci za 4:2.

Rekosmo, na scenu je tada stupio Glacel sa dva gola i najavio nova uzbuđenja u samoj završnici, kada je viđen još jedan penal, i to za Bajern.

Siguran sa "kreča" bi oje Levandovski, za konačnih 5:4, i plasman Bavaraca među četiri najbolje ekipe u završnici "Pokala".

Foto: Tanjug/Ap

U polufinale su se plasirale još ekipe Hamburgera, Lajpciga i Verdera.

Podsetimo, Bajern za vikend igra možda i odlučujući meč za titulu protiv direktnog rivala za trofej i lidera Borusije Dortmund.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA