≫ 

Zenit ponudio ugovor robijašu, Rusija u šoku! (VIDEO)

Kokorinu ponuđeno produžuje ugovor sa Zenitom. Direktno iz ćelije 25. septembra na trening ekipe.

  • 0

Fudbalski Klub Zenit iz Sankt Peterburg doneo je odluku koja je uzburkala celu Rusiju.

Ponudili su produženje ugovora jednom od dvojice nasilnika, Aleksandru Kokorinu, koji je sa Pavelom Mamaevim  u jednoj noći inicirao dve tuče, gde su prvo tukli goste jednog kafića a potom i jednog restorana.

Kokorinu trenutni ugovor sa klubom iz Sankt Peterburga ističe ovog juna.

Pritvor i Kokorinu i Mamaevu ističe 25. septembra, ali tek se očekuju konačne presude.

I ako je po zahtevu branioca dvojice fudbalera zatraženo da se oni do okončenja pritovra brane sa slobode, Sud je tu mogućnost odbio ove srede, i oni će odslužiti pritvor u ćelijama do kraja.

Foto: Tanjug/AP

Čelnici Zenita ne žele da jedan od njihovih ruskih igrača današnjice (do odlaska u zatvor) po izlasku na sobodu postane sobodan igrač, zbog toga su mu ponudili novi ugovor dok se još uvek nalazi u zatvoru.

Dok je cela Rusija osuđivala fudbalera, čelnici Zenit hoće da mu još napune džepove

U teoriji gledano, Kokorinu nije zabranjeno da potpiše u zatvoru novi ugovor, ali je pitanje da li je to Zenitu potrebno. Kokorinova sudbina je nepoznata dok ne bude doneta konačna presuda -  rekao je Aleksandar Zotov, generalni direktor udruženja profesionalnih fudbalera u Rusiji.

Pre nekoliko meseci organizovana je fudbalska utkamica u zatvoru na kojoj su igrali i Kokorin i Mamaev. Ova zatvorska rekreacija privukla je pozornost mnogih medija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA