Oni imaju gala stadion, a mi titule i neka ostane tako: Zvezda Čelsija ozbiljno iznervirao navijače Totenhema

Lepo je to što Pevci imaju stadion, kaže Azar

  • 0

Ofanzivac Čelsija, belgijski as Eden Azar opasno je pecnuo navijače gradskog rivala, Totenhema, jer ih je podsetio da se fudbal ne igra za dobre stadione, nego za trofeje.

- Mislim da je Totenhem dve ili tri godine bio jedan od najboljih timova u Engleskoj. To je sigurno. Mi smo Čelsi i to je veliki derbi, ne sviđa mi se kako sad stoje stvari, ali moramo da prihvatimo - rekao je Azar, prenose britanski mediji.

Novi stadion koji košta više od milijardu evra je možda dobra vest za ligu, ali suština nije u tome da se ima najbolji stadion, nego tim.

- Za Premijer ligu je to dobro, novi stadion, imaju vrhunske igrače. Ali na kraju, znate, Čelsi je osvojio mnogo trofeja, a oni nisu i nadam se da će ostati tako - rekao je Belgijanac.

Osvrnuo se i na nedavne odlične partije svog saigrača Kaluma Hadson-Odoija kome je poručio da mora da ostane "na zemlji".

- U fudbalu možete biti na vrhu dva meseca i onda vas za dva meseca mogu svi zaboraviti, ali pomaže kada držite stopala na zemlji i jako trenirate - izjavio je vezista Čelsija.

Da podsetimo, novi stadion Totenhema ima 62.000 sedećih mesta i otvoren je u sredu kada su Pevci pobedili Kristal Palas 2:0.

VIDEO - Zvezda gradi kulu ispred ulaza na sever

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA