≫ 

Zapad Marakane više neće izgledati ovako: Sedišta će biti kao u bioskopu, uskoro kreće instaliranje skaj boksova!

Najveća tribina Zvezdinog stadiona dobija novo lice

  • 9

Na najvećem srpskom stadionu "Rajko Mitić" uskoro bi trebalo da počne rekonstrukcija zapadne tribine i izgradnja modernih skajboksova koji će pogled sa ove tribine na teren učiniti još boljim, otkrio je za Telegraf direktor stadion Miodrag Ćorović.

- Koliko u petak počinjemo određena rušenja na promenoarima A, počinje rušenje i ići ćemo sa VIP delom to je do nekih 3000 sedišta, biće kao u bioskopu sa stolicama na preklapanje i to ćemo probati da opremimo za novu sezonu. Tako da eto, imate eksluzivnu informaciju da počinjemo da radimo na skajboksovima - rekao je Ćorović za naš portal.

Pitali smo ga i koliko je tačno novca uloženo u stadion koji je u poslednje dve godine doživeo mnoge, što kozmetičke, što funkcionalne promene i rekao nam je da će cifra biti poznata za oko mesec dana kada bude Skupština kluba.

Marakana je pretvorena u pravo gradilište od kada se Zvezda plasirala u Ligu šampiona, pa je prethodnih meseci napravljen i parking, obnovljeni su pomoćni tereni oko Marakane i nekima su dodati reflektori, a i navijači dobijaju svoj kutak u vidu "Zvezdinog Gazimestana" ispred severne tribine.

Glavni teren je dobio grejanje pa seniori crveno-belih više neće igrati po ledu, u planu je već neko vreme i internat za mlade igrače, kao i mediko blok, o čemu možete pročitati u posebnoj priči sa čovekom zaduženim da Zvezdin stadion održi sjaj koji će dobiti.

VIDEO - Zvezda gradi kulu ispred ulaza na sever

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pero

    5. april 2019 | 18:49

    Ali da se zabrani Framjevcima da tamo ulaze i ruse.

  • AHAB

    6. april 2019 | 05:28

    I ONI SU TO TREBALI,AL IH KEŽMAN URADIO NA FORU....ONU O REFLEKTORIMA IZ PHILIPSA...HA HA HA😆😆😆😆😆😆😆....KAKVA LOVAČKA PRIČA😘😘😘😘😘😘😘

  • Racki

    5. april 2019 | 19:27

    A jel ima bacanje kamena sa ramena ,cepanje drva ,navlacenje konopaca, borba bukova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA