Ubacivali su dve lopte na teren, bili veoma grubi i slavili kao da su dobili sa 5:0: Lalatović ''opleo'' po Mačvi pred meč sa Bačkom!

Trener Nišlija žali za gubitkom dva boda u Šapcu

  • 10

Sapleo se Radnički u prethodnom kolu protiv Mačve (0:0) i na taj način donekle posustao za Crvenom zvezdom u trci za šampionsku titulu!

A upravo je o toj utakmici najviše govorio trener Nišlija Nenad Lalatović na konferenciji, iako je ista bila predviđena za najavu meča sa Bačkom u nedelju (17.00 časova).

- Žao mi je što nismo osvojili tri boda, imali smo nekoliko stopostotnih šansi, dok oni nisu stvorili nijednu. Bili smo bolji, ali nažalost nismo uspeli da postignemo pogodak. Oni su „poginuli“ na terenu za taj bod, jedina želja im je bila da nam prekinu pobednički niz, bili su veoma grubi, Lazar Ranđelović je doživeo ozbiljnu povredu, pred kraj su ubacivali po dve lopte na teren kako bi nas sputali u nameri da damo gol, a posle meča su se radovali kao da su pobedili 5:0, a to je najbolji pokazatelj koliko je Radnički dobar ove sezone - rekao je Lalatović i dodao:

- Nisam zadovoljan rezultatom, ali sa druge strane moram biti zadovoljan činjenicom da smo do sada upisali samo jedan poraz u ligi, što verovatno nijedna generacija Radničkog neće ponoviti u narednih 50 godina. Nažalost, grubu igru Mačve u sredu povredama su platili Đorđe Crnomarković i Lazar Ranđelović i još uvek ne znam hoće li biti spremni da igraju u nedelju. Saša Stojanović se tek vratio na teren, bio je odličan u Šapcu, ali sada će ponovo morati na pauzu jer se povredio na treningu.

Potom se Lalatović osvrnuo na meč protiv Bačke, ali i za ono što ih kasnije očekuje.

- Bačka se bori za opstanak i svaki bod im je neophodan na tom putu. Gladali smo njihov meč protiv Crvene zvezde koji su odigrali u sredu. Primili su dva brza gola i posle nisu mogli da se vrate, ali uočili smo i mnoge dobre stvari u njihovoj igri. Imaju odlične napadače, koji mogu da budu veoma neprijatni ako im se otvori prostor i to ćemo morati da sprečimo - rekao je Lalatović i nastavio:

- Ipak, mi igramo kod kuće, imamo veliki motiv da ovaj regularni deo završimo pobedom i na najbolji mogući način uđemo u paklenu sedmicu u kojoj nas čekaju dueli sa Crvenom zvezdom u pllej-ofu, Partzanom u Kupu, a onda sa Partizanom ili Čukaričkim u plej-ofu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Српски син

    5. april 2019 | 19:13

    Како то да сте кикснули баш када је Тончев претио звездани?

  • Hahaa

    5. april 2019 | 19:10

    Smrc smrc...

  • N

    5. april 2019 | 19:51

    Kaze bili su grubi, pa Sta bi ti da te puste da se prosetas do gola da Das gol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA