Aleksandar Mitrović u Seriji A?

Grad mode mogao bi da bude naredni dom srpskog napadača

  • 19

Iako je legenda Fulama nedavno izjavila da će Aleksandar Mitrović igrati za ovaj klub u Čempionšipu, poslednje informacije glase da je reprezentativac Srbije ipak bliži odlasku sa Krejven Koridža!

Ponuda ima, najviše iz Premijer lige, ali pojedini mediji u Italiji tvrde da je za Mitrovića zainteresovan i Milan.

Ideja Rosonera je, navodno, da spoje Mitrovića i Pjonteka, a takođe im je interesantan i vezista Fulama Žan Seri. Fudbaler iz Obale Slonovače je papreno plaćen prethodnog leta i na kraju nije opravdao očekivanja.

Mitrović slavi gol sa saigračima Foto: Tanjug/Ap

Međutim, ne bi trebalo zaboraviti da ga je svojevremeno htela i Barselona, što svakako znači da Seri poseduje kvalitet. Nije Milan jedini, pošto Serija želi i gradski rival Inter.

Pored Mitrovića i Serija, na ceni je i Rajan Sesenjon i Fulam bi ga navodno prodao ukoliko stigne ponuda od nekih 35 miliona evra.

U svakom slučaju, na leto se očekuje čerupanje kluba koji je na pojačanja potrošio 112 miliona evra i nije uspeo da ostane u Premijer ligi. Zašto? O tome smo već pisali kroz onih pet razloga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OVERRATED

    5. april 2019 | 23:14

    bolje resenje u sesnaestercu postaviti drveni stub bio bi od vece koristi

  • lemi

    5. april 2019 | 21:37

    ne razumem toliku mrznju cigana prema svemu sto je deo partizana

  • levo pa levo

    5. april 2019 | 23:14

    Super pa srbija ima ovoliko strucnjaka koji su svasta osvojili od lige sapmiona do premijer lige pa imaju ovoliki kredibilitet da komentarisu momka koji se ovoliko trudi !svaki put kad igra da 200% trci,grize,skace.To sto je selektor odlucio da igra mitrovic a ne jovic nije razlog da toliko hejtujete momka ?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA