≫ 

Zvezda bez trojice standardnih igrača protiv Proletera!

U pitanju su suspenzije zbog žutih kartona, dok će Ebisilio ''preskočiti'' Novosađane zbog povrede

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 19.00 časova igraju svoj poslednji meč regularnog dela Super lige Srbije protiv Proletera!

A trener crveno-belih Vladan Milojević za ovaj duel na Marakani (TV Arena Sport 1) neće moći da računa na trojicu standardnih fudbalera - Filipa Stojkovića, Srđana Babića i Dušana Jovančića!

Ne, nisu u pitanju nikakve povrede. U pitanju je suspenzija zbog žutih kartona, tako da će sve trojica biti na raspolaganju Milojeviću za početak plej-ofa i derbi protiv Radničkog.

- Ne sviđa mi se način na koji su neki igrači dobili kartone, već sam govorio o skidanju dresova kod proslave golova. Ipak, to je sastavni deo utakmice gde su emocije zaista izražene - rekao je Milojević.

Babić propušta duel protiv Proletera Foto: Marko Jovanović

Stojkovića će u nedelju zameniti Gajić, umesto Babića će igrati Milunović, dok Milojević u sredini ima pregršt opcija i neće mu biti teško da pronađe zamenu za Jovančića.

Meč će propustiti i Lorenco Ebisilio zbog povrede, dok Milojević za Marka Gobeljića još nije dobio ''zeleno svetlo'' od doktorskog tima.

Pomenimo i to da će Zvezdi protiv Proletera suditi Novica Anđelovski koji je nedavno poništio čist gol Napretku protiv Partizana.

VIDEO: Zvezda gradi kulu ispred ulaza na sever

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...RS

    6. april 2019 | 14:33

    Valjda je i svrha pojacavanja kluba da uvijek ima zamjenu za svakog igraca, ja sam iskreno za rotacije u svakom mecu zasto igraci da leze kada su u svakom slucaju placeni a i uopste nisu losi.

  • Lepi

    6. april 2019 | 14:28

    Vidite kako je prosao Ramos,a kod nas je normalno kada se dobije nameran zuti oa se ociste.Jadno I bedno,to Zvezdi ne treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA