≫ 

Još jedan evrogol Nikole Drinčića - Zvezda i Partizan s razlogom strepe od bombardera Radničkog (VIDEO)

Iskusni vezista nastavio sa sjajnim golovima u dresu Nišlija

  • 2

Nikola Drinčić je postigao još jedan evrogol za Radnički! Ovoga puta u ubedljivoj pobedi Nišlija protiv Bačke rezultatom 5:1, na zatvaranju regularnog dela Super lige!

Drinčić je bio strelac 4. gola za Nišlije pred kraj prvog poluvremena i na taj način je nastavio niz sjajnih pogodaka. Podsetimo, poslednji put je to učinio protiv Rada, a ne smemo zaboraviti ni onaj projektil protiv Čukaričkog.

Drinčić je  na taj način pokazao da se nalazi u odličnoj formi, kao i kompletna ekipa Radničkog, a za trenera Nenada Lalatovića je to i te kako bitno s obzirom na to da im sledi derbi sa Crvenom zvezdom u Super ligi i Partizanom u polufinalu Kupa.

Gol Drinčića protiv Bačke možete videti od 4.23 u videu ispod i shvatićete zašto večiti s pravom mogu da strahuju:

>>> Velika borba vodiće se do kraja Premijer lige i za titulu, ali i za mesta u Ligi šampiona. Zato je večerašnji (21.00) duel Čelsija i Vest Hema izuzetno bitan za Plavce. Kec je 1,30, a kec uz dva ili tri gola ukupno (1&2-3) 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Vest Hem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • car

    8. april 2019 | 09:13

    zvezda ima razlog i to debeo...a partizan ne,ipak je on nase dete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA